Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

31 Mart seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti, Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, İl Başkanı Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Başkan Yardımcısı Abdil Tıkır ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ın katıldığı ziyaret samimi bir ortamda geçti.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, “Esnaf dostu Kıymetli Bakanımız ve partimizin önde gelen isimlerini birliğimizde görmekten son derece mutluyuz. Sayın Bakanımız, bakanlığı süresince bizlere hep destek oldu. Esnafın yararına olan bütün işlerde Sayın Eroğlu’nun katkısı vardır. Sadece esnafımıza değil, tüm Afyon’a kıymetli bakanımız büyük katkılar vermiştir” dedi.

ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, yerel seçimler konuşuldu, seçim çalışmaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

EROĞLU, ESOB’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, verdiği desteklerden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine teşekkür etti. Eroğlu, “Her zaman birlikte çalıştık, bundan sonra da esnafımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

ESOB ZİYARETİ ÇIKIŞI ESNAFIN DAVETİNİ KIRMADI

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve beraberindekiler, esnafın davetini kırmadılar. Oto servisi sahibi Recep Yeşiltaş ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti heyeti, mutlu ayrıldı.