Eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan,  AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve parti teşkilatı Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan,  AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve parti teşkilatı Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Belediye daire müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından son 10 yılda Afyonkarahisar’a yapılan hizmetlere ilişkin bir sunum yapılırken, önümüzdeki döneme ilişkin yapılacak projeler masaya yatırılarak istişare edildi.

AK PARTİ YAPAR, DİĞERLERİ KONUŞUR

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, AK Parti’nin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da hizmetleriyle destan yazdığını söyledi. Belediyecilik denince akla ‘AK Parti gelir’ diyen Eroğlu; “AK Parti’den önce Afyonkarahisar’ın halini hatırlayın bir köy iken şu anda dünya şehirleri ile yarışan bir Afyonkarahisar var. Nereden nereye geldiğimize bir bakansanız, hiçbir şey olmasa bile kokarcayı, Akarçay yapmakla Afyonkarahisar ne kadar geliştiği ortada.  Afyonkarahisar şu anda Türkiye’deki en mutlu iller sıralamasında ikinci sırada. Teşviklerden en çok istifada eden il neresi, tabi ki; Afyonkarahisar.  Merkezi hükümetin Afyonkarahisar’a yaptığı yatırım miktarı şu ana kadar 21 milyar TL. Belediyemizin ve Özel İdaremizin yatırımlarını da dikkate alırsanız 30 milyar TL’den fazla Afyonkarahisar’a yatırım yapıldı. Ankara’ya, İstanbul’a gitmek bir meseleydi ama şu anda bütün yollar Afyon kaymağı gibi oldu.  530 kilometre bölünmüş yolla destan yazdık.  Geçmişte Afyonkarahisarlılar sağlıkta çevre illere giderken Türkiye’nin en modern hastanelerini Afyonkarahisar’a kurduk.  Afyonkarahisar’da sağlık alanında dört dörtlük bir sistem oluştu.

HERŞEY AFYONKARAHİSAR İÇİN

Termal turizmde Afyonkarahisar’ın esamesi okunmazken şu anda tüm Türkiye ‘Afyonkarahisar Termal Turizmde bir numara” diyor. Teşviklerden en çok istifade edilen il Afyonkarahisar. Kişi başına en çok yatırım yapılan il Afyonkarahisar.  Spor turizminin de kongre turizminin de merkezi olduk. Başkanımıza gönülden teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’da bir tek eksiğimiz kayak merkeziydi. İnşallah Kumalar Dağı’na kayak merkezi içinde çalışmalar yapıldı. Deniz yoktu, Demirçevre Göleti bitti, Sahipata Mesirelik alanına denizi de getiriyoruz. Dolayısıyla Afyonkarahisar’da her şey dört dörtlük. Bunları yapan kim, AK Parti Belediyeciliği… Afyonkarahisar ve hükümetimiz yaptı. AK Parti yapar diğerleri konuşur.” diye konuştu.

YOLA DEVAM, HİZMETE DEVAM DİYORUZ

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyonkarahisar’a çok büyük hizmetler yaptığına dikkat çeken Eroğlu; “Bu bayrak yarışında şimdiye kadar Burhanettin Çoban kardeşimiz ilk kez iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yaptı. Afyonkarahisar hizmetlerin devamını istiyor. Burada en güzel hizmetleri yapacak olanda vizyon sahibi Mehmet Zeybek kardeşimiz. Gerçekten büyük düşünen, yıllarca zaten İl Başkanlığı yaptı, çok iyi işadamı, Afyon için büyük projeleri olan güçlü, dinamik bir belediye başkan adayımız var. Allah’ın izni ile Afyonkarahisar 31 Mart’ta yapılan hizmetleri, yapılacak hizmetleri takdir edecektir, değerlendirecektir. Yola devam, hizmete devam diyoruz.  Bazıları atıp tutuyormuş, ‘şöyle yapacağız, böyle yapacağız’ diye lafla peynir gemisi yürümüyor, dolayısıyla icraata bakacaksınız. İcraat derseniz, AK Parti’de, AK Parti Belediyeciliğinde.  Bu hizmetler artarak devam edecek. Afyonkarahisar’ımız için büyük projelerimiz var. Afyonkarahisar için Ege’nin en gözde ili olacak demiştik, bunu yaptık. Şimdi ki hedefimiz Türkiye’nin en gözde şehri yapmaktır” dedi.

“PROJELERİMİZLE AFYONKARAHİSARIMIZI ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin hayırla sonuçlanacağına dikkat çekerek sonuçların AK Parti lehine olacağından şüphesinin olmadığını söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise devletimiz, hükümetimiz ve belediyemiz kanalıyla Afyonkarahisar’a yapılan yatırımların değerlendirileceği bir toplantı gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Çoban, “Şimdiye kadar devletimiz, hükümetimiz, belediyemiz şehrimize birçok yatırım yaptı. Bunlardan en önemlileri ile ilgili Sayın Bakanımıza ve adayımıza bir sunum gerçekleştireceğiz.  Birde yeni dönem projeleri ne olabilir bunun istişaresini yapacağız. Birlik beraberlik içerisinde AK Parti İl teşkilatımızın önderliğinde Sayın Bakanımızın ve Milletvekillerimizin üstün destekleriyle Cumhurbaşkanlığı kabinemizdeki değerli bakanlarımızın da desteği ile inşallah Afyon’umuzu son 16 yıldır olduğundan daha güçlü bir şekilde şaha kaldırmak amacıyla projelerimizi masaya yatıracağız” dedi.

PERSONELLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİLER

Toplantı öncesi Antalya Afyonkarahisarlılar Derneği Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu’na ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.Toplantını ardından Afyonkarahisar Milletvekilleri, AK Parti İl Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Belediye Sosyal Tesislerine geçerek personelle birlikte öğle yemeği yedi.