AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı teşkilat bayramlaşması salgın nedeniyle video konferans aracılığı ile yapıldı.



Programda konuşan il Başkanı Hüseyin Sezen “2021’e 100 binden fazla üye ile gireceğiz” dedi. İGM Başkanı Burhanettin Çoban ise “Ankara ziyareti bugüne kadar yapılmış en verimli ziyaretti” diye konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de bazı il başkanları ‘heybede ne var’ diye soruyorlar, yakında görecekler” ifadelerine yer verdi. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise “CHP’lileri AK Partili yapacağız” diye konuştu. Milletvekili Ali Özkaya da “Donda zarar gören çiftçilerimize 10 milyon lira destek geldi, dağıtılacak” derken, milletvekili Veysel Eroğlu ise “Türkiye sağlık konusunda dünyada zirvededir” dedi.




Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı teşkilat bayramlaşması İl Başkanı Hüseyin Sezen, milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Özaydın Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve ilçe başkanlarının katılımları ile sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek, dijital ortamda video konferans üzerinden gerçekleşti. Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, teşkilat mensupları ve belediye başkanları toplantıya video konferans yolu ile katıldı.

 

Kalan ilçe kongreleri Eylül ayında yapılacak

 

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, “Salgın dolayısıyla ertelediğimiz kongrelerimizi inşallah Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Eylül ayı içerisinde tamamlamayı, ardından il, daha sonra da büyük kongremizi yapmayı planlıyoruz. Yine Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Haziran ayı içerisinde bir gönül seferberliği başlattık. Afyonkarahisar’da teşkilatlarımızla birlikte inşallah gece gündüz demeden öncelikle telefonla, video konferans yoluyla teşkilatlar arasındaki iletişimimizi sağladık. Yine salgın sürecinde de alınan tedbirler kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla teşkilat mensuplarımızı hiç yalnız bırakmadık. Devletimiz ne büyük bir devlet ki hamdolsun bütün dünyaya bu süreçte örnek olduk. Sadece Türkiye’deki ihtiyaç sahipleri ve hastalarımıza değil, yüzden fazla ülkedeki insanlara tıbbi malzeme desteği verdik. Yakın zamanda da dünyaya ve içimizdekilere rağmen Ayasofya’yı amacına uygun bir şekilde açtık. Ayasofya Fatih Sultan Mehmet’in vakfettiği şekilde açılmıştır. Bu da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasip olmuştur” dedi.

 

“2021’e 100 binden fazla üye ile gireceğiz”

 

“Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda 2023 seçimlerine hazırlıklarımız devam ediyor” diyen Sezen şöyle konuştu; 2020 sonuna kadar 20 bin yeni üye hedefimiz var. Özellikle Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımıza ve üyelerimize gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah hedefimizi fazlasıyla yıl sonunda kadar gerçekleştirmiş olacağız. 2021 yılına 100 binden fazla üye ile girecek ve yolumuza devam edeceğiz.