İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, merkeze bağlı Çavdarlı, Sarık, Halımoru ve Belkaracaören köylerini ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, merkeze bağlı Çavdarlı, Sarık, Halımoru ve Belkaracaören köylerini ziyaret etti. Köylerde okulları gezen Çoban eksikleri tespit edip tamamlanması yönünde talimat verdi. Çoban, “AK Parti öncesi bu ülkede sobadan tüten duman yüzünden dersler aksardı. Bugün çocuklarımız için büyük yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor” dedi.





İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Çavdarlı, Sarık, Halımoru ve Belkaracaören köylerini ziyaret etti. Okulları gezen Başkan Çoban, eksiklerini tespit ederek gerekenin yapılacağını söyledi. Çoban’a köy ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyeleri Nurettin Birliktir, Ferda Ertürk, Ali Karkı ve Mustafa Yılmazaslan eşlik etti.

Ziyaretlerde bir açıklama yapan Çoban, “Ben inanıyorum ki, okullarında bir İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis üyelerini gören çocuklar kariyer eğitimi adına güzel bir örnekle de karşılaşmış oldular.





Okullarımız idareciler kadardır. Yani idarecilerimiz ne ise okullarımızda öyledir. O anlamda gelişme ya da gerileme yaşanır. Her şey okul müdürünün yeteneğindedir. Türkiye’nin en önemli camiası olan Milli eğitim camiasına, öğrencilere geleceğimize böylesine güzel yatırım ve hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu okullar bizim geleceğimiz olan bu çocukları yetiştiriyor. Buraları en iyi şekle getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yüce Allah bize İl Genel Meclisi Başkanlığını nasip etti. Biz de minik kardeşlerimize hizmet ediyoruz. Eğitimimizin çok daha üst seviyeye çıkarılması için altyapının önemini çok iyi biliyoruz” dedi.





“Geçmiş iyi hatırlıyoruz” diyen Çoban konuşmasında, “Dün bu ülkenin çocuklarının nasıl şartlarda eğitim aldığını iyi biliyoruz. Sobadan tüten duman yüzünden derslerin aksadığı, ya da yakacak olmadığı için ellerini nefesi ile ısıtan çocukları bu ülkenin çocuklarıydı. Biz ise 2002 yılından bugüne en fazla bütçeyi Milli Eğitim’e ayırarak çocuklarımızın keyifli dersler yapabilmesi, keyifli oyunlar oynayabilmesi adına büyük çalışmalara imza attık. Hep birlikte elbirliği ile bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.