AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven ve Av.Ali Özkaya, İtalya’da düzenlenen mermer fuarına katıldılar.

Milletvekilleri Yurdunuseven ve Özkaya, İtalya, Verona’da düzenlenen “Marmo Mac Mermer Fuarı”na katılarak, Afyonkarahisar’dan gelen firmaları tek tek ziyarette bulundular.

Afyonkarahisar’lı işadamlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Milletvekili Yurdunuseven,

“ Dünyaca ünlü Afyon mermerimiz bugün de İtalya Verona Mermer fuarına damgasını vurmuş durumda. Afyon’dan gelen firmalarımıza destek olmak için bizde buradayız. Kendilerini ziyaret ederek bilgiler aldık. Firmalarımıza olan ilgi ve alakadan dolayı da mutlu olduk. Buraya katılan tüm firmalarımıza bereketli kazançlar diliyor, güzel bir fuar olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Özkaya,” Ülkemiz ihracatına önemli katkı sunarak ilimize katma değer katan firmalarımıza AK Parti olarak gereken desteği her zaman vermeye devam edeceğiz. Bu bakımdan Afyonkarahisarlı hemşerilerimize destek olmak için bugünde İtalya Verona Mermer Fuarına katıldık. Ülkemizi ve Afyonkarahisar’ımızı burada başarıyla temsil eden firmalarımızla bir arada olmaktan gurur duyuyor, ticaretlerinde başarılar diliyoruz.”dedi.