AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 9 yıldır sürdürdüğü merkez ilçe başkanlığından istifa etti.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 9 yıldır sürdürdüğü merkez ilçe başkanlığından istifa etti.



AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına daha önceden genel merkez tarafından aday olarak atanan Ziya Coşkun Karadeniz getirildi. 

15 Mart’ta yapılması planlanan Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi, Korna virüs önlemleri kapsamında sosyal mesafenin korunması amacıyla ertelenmişti. AK Parti Merkez İlçe kongresinin yapılamamasının ardından Bülent Eser, Merkez İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Eser yaptığı açıklamada, “Dokuz yıldan fazladır sürdürmüş olduğum Merkez İlçe Başkanlığı'nı 15 Mart 2020 günü 7.Olağan Kongremizle birlikte  yeni yönetime devir edecektim, ancak tün dünyada ve Türkiye'deki Korona virüs salgını nedeniyle kongremiz iptal edildi. Genel Merkezimizin kararı ile görev değişikliği atama ile gerçekleşecek olup bugün itibariyle yönetimimle birlikte Merkez İlçe Başkanlığı'nı bırakmış bulunmaktayım. Dokuz yıllık bu süreçte; 4 genel seçim,2 mahalli idareler seçimi, 1 referandum, 2 'de cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Bu seçimlerin hepsinde de Merkez İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşeni alnımızın akıyla en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum” diye konuştu.



YENİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI KARADENİZ OLDU

AK Parti teşkilatına teşekkür eden Eser, “Bu süreçte öncelikle beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan 9 yıldır beraber çalıştığım tüm Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerime, başta Sayın Bakanımız Milletvekilimiz Prof.Dr.Veysel Eroğlu olmak üzere, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, İl Başkanımız Hüseyin Sezen’e, İl Gençlik Kolları Başanımız Ethem Karahan'a, İl Kadın Kolları Başkanımız Ferda Ertürk'e, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e, İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban'a ve dokuz yıl boyunca beraber görev yaptığımız tüm Milletvekili, Bakan yardımcısı ve İl başkanlarına, Kadın Kolları Başkanlarına, Gençlik Kolları başkanlarına, Belde, Mahalle, Köy başkanlarımıza ve yönetimlerine, Belediye Başkanlarımıza, sandıklarda görev almış tüm gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah bundan sonra da inandığım bu yolda AK Parti'nin bir neferi olarak üzerime ne düşerse sizlerle birlikte sonuna kadar yürümeye devam edeceğim. Yeni Merkez İlçe Başkanımız Ziya Çoşkun Karadeniz kardeşimin de her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim ve başarılar dilerim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'SİYASETİN TEK LİMANI AHLAKTIR' düsturuyla Ak Parti'nin bir neferi olarak elimden geleni yapmaya çalıştım; ancak bu süreçte istemiyerek de olsa karşılıklı yanlış anlaşılmalar veya eksik iletişimden kaynaklı dava arkadaşlarımla gönül kırgınlıkları olmuş olabilir; bundan dolayı ben herkese hakkımı helal ediyorum ben de tüm dava arakdaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu.