Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar  Merkez İlçe Başkanı Bülent ESER, Belde Başkalarıyla bir araya geldi.

AK Parti Gebeceler Belde Binasında düzenlenen toplantıya; Merkez İlçe Başkan Yardımcılarından Ali Karkı, Tayfun Şanlı, Mehmet Kırker ; Gebeceler Belde Koordinatörü Ahmet Karcı, Gebeceler Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk ve 14 Belde Başkaları katıldı.

ESER: ‘’HER ZAMAN SAHADAYIZ’’

Merkez İlçe Başkanı Bülent ESER, son bir aylık parti çalışmasını aktardı. AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe olarak her zaman sahada olduklarını vurgulayan Başkan Eser, “Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz, yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımızla her zaman sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Esnafımızı, STK’larımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz” dedi. AK Parti’nin her zaman halkın içinde olduğunu belirten Eser; “Biz AK Parti olarak her zaman halka nasıl hizmet ederiz onun derdindeyiz. Genel Başkanımızın dediği gibi “başkaları konuşur, AK Parti Yapar” bizim derdimiz vatandaşa daha çok nasıl dokunuruz. Onun için her zaman teşkilatlarımızla bir araya gelerek neler yapabiliriz diye görüş alış-verişinde bulunuyoruz.

ESER: “GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ”

Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğuna değinen Başkan Çardakoğlu, “17-25 Aralık olayları, gezi olayları, 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi birçok hadise ile ülkemizin üzerine geliyorlar. Bizim güçlü bir ülke olduğumuzu, kenetlendiğimizi biliyorlar. Bu yüzden tankla tüfekle yıkamayan yedi düvel şimdi ekonomi ile yıkmaya çalışıyor. Ama asla başarılı olamayacaklar. Biz bir ve diri oldukça bunu başaramayacaklar. Para kaybedilirse, elbet kazanılır. Ama Vatan, namus, bayrak ve toprak kaybedilirse geri kazanılmaz ve kazanılması kolay olmaz. Sınır komşumuz Suriye, Irak ve Libya’dan farkımız kalmaz. Bu yüzden bu ekonomik savaşta fırsatçı olmayalım. Fırsatçılara izin vermeyelim. Bir ve beraber olalım ki yedi düvel yine başaramasın” sözlerine yer verdi.

ESER: “EN ÇOK İSTİŞARE EDEN BİZİM PARTİMİZDİR”

Türkiye siyasi tarihinde en çok istişare eden partinin AK Parti olduğunu belirten Merkez İlçe Başkanı Eser, “Partiyi birlikte yönetmek, sorunları masaya yatırmak ve çözüm üretmek amacıyla tüm kademeleriyle bir araya gelen parti Ak Partidir” şeklinde ifade etti. Konuşmalarına devam eden Eser: ‘’ Geçtiğimiz hafta Genel Merkezde İlk defa İlçe Başkanları proğramı oldu. Proğram iki gün sürdü. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlerle bir araya geldi, Genel başkan yardımcılarımız bizlerle bir araya geldi, proğram çok verildi geçti’’ dedi.