AK Parti İl Yürütme ve İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantıları İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri haftalık olağan istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldiler.

Başmakçı ve Dinar ilçelerine ziyaret

Toplantıda yönetim kurulu üyelerine seslenen İl Başkanı Yurdunuseven haftalık faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yurdunuseven konuşmasında, “Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Hatice Özkal ile birlikte Dazkırı ve Başmakçı İlçe Kadın Kolları kongresine katıldık, teşkilatımızı ziyaret ettik ve yeni seçilen yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Öte yandan yine milletvekilimiz Ali Özkaya ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Dinar İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. İlçe teşkilatımıza başarı dileyerek çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Yine Başbakanımız Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleşen Isparta 6. Olağan İl Kongresine katıldık. Isparta İl Başkanımıza ve yeni seçilen yönetimine başarılar diledik” dedi.

Toplantı İl Başkanı Yurdunuseven’in konuşmasının ardından sona erdi.