AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Başkan Sezen mesajında, “Ramazan Bayramı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi kıymetli duyguların canlandığı, toplumu birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır” dedi.

Başkan Sezen, “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluştur. Ramazan-ı şerifi bir defa daha yaşama fırsatı veren Allah’a şükürler olsun.

Her Ramazan sonu olduğu gibi bu Ramazan ayının nihayete ermesiyle hüzünleniyor ama aynı zamanda vefa ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı bayram sabahına kavuşmanın sevincini taşıyoruz.

Bizleri bayrama ulaştıran Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bayramları neşe, sevinç ve Allah’ı zikretme günleri olarak niteleyen Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa’ya salât ve selam olsun. Bayramımız mübarek olsun” dedi.
Bu bayramı evlerimizde geçireceğiz
“Kıymetli hemşerilerim bu bayramı koronavirüs dolayısıyla evlerimizde geçireceğiz” diyen Sezen, mesajını, “Arzu ederdik ki bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım ama riskler dikkate alındığında evlerimizde geçirmemizin daha hayırlı olacağı hükümetimizce uygun görülmüştür.

İnşallah önümüzdeki yıl Ramazan ayının iftar sofralarında bir araya gelecek ve bayramında da birlikte kucaklaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bayramınız kutlu olsun” ifadeleri ile noktaladı.