Belediyeye Başkanı Mehmet Zeybek, Dinar'da iinşa edilen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”ni ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.



Zeybek, ziyaretle ilgili açıklamasında "AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanımız Hüseyin Sezen, Dinar Kaymakamımız Selami Kapankaya Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Afyon Belediyemizden çalışma arkadaşlarımız ve ilgili Belediye Başkanlarımızın katılımıyla birlikte Dinar ilçemizde Dinar Belediyemiz tarafından yapılan ve hizmete açılacak olan “Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”ni ziyaret edip, incelemelerde bulunduk. Akabinde İl Özel İdaresinin Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin şantiyesini ziyaret ettik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde güzel memleketimize hizmet etmek için koşturuyoruz. İnşAllah Afyonkarahisar’ın tamamı bir çok hizmet ve eserlerle tanışmaya devam edecek." dedi.





Heyet, Dinar'da  “Katı Atık Aktarma İstasyonu”nun açılışını gerçekleştirdi.



ZEYBEK, paylaşımında  "AK Parti Afyonkarahisar Miletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanımız Hüseyin Sezen, Dinar Kaymakamımız Selami apankaya Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı Afyonkarahisar Belediyemizden çalışma arkadaşlarımız ve ilgili Belediye Başkanlarımızın katılımıyla birlikte Dinar ilçemizde “Katı Atık Aktarma İstasyonu”nun açılışını gerçekleştirdik.



Memleketimize hizmet aşkıyla güzel #Afyon’umuzun her köşesine eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Bu eserin kazandırılmasında emeği geçen #Afyonkarahisar Belediyesi Çevre Hizmetleri Birliğini ve emeği geçen herkesi kutluyorum." "dedi