2019 yılının Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinin startını veren AK Partide il merkezinde gösterilecek Belediye Başkan adayı belirlemek için genel merkez işi sıkı tutuyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ilimize geldi

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in Başkanlığında Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser,  İl Başkan Yardımcıları Ziya Coşkun Karadeniz, Şükrü Tunçbilek’in katılımıyla Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile il yönetim kurulu il Başkan Yardımcıları Ziya Coşkun Karadeniz ve Şükrü Tunçbilek’te hazır bulundu. Toplantıya Başkanlık eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in yönetim kurulu üyelerine yerel seçim hazırlıkları ile ilgili bilgiler verdiği öğrenildi. Yerel seçimde Belde ve ilçelerde Belediye Başkan Aday adayı olacak kişilerde aranılacak olan kriterler ile ilgili olarak bilgiler veren Milletvekili Ahmet Özdemir’in il merkezinde belirlenecek olan aday hakkında da çalışmalar yaptığı, hazırlayacağın raporu genel merkeze sunacağını bilgisine ulaşıldı.

ODAK HABER/AHMET SARLIK