Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, AK Parti’nin iş kaygısı ve ekmeğinin peşinden koşan insanları adeta kendilerine siyasi bir kul etme girişimlerinde olduğunu iddia ederek, “Bu durum doğru bir durum değil” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.



 “AKP BİR TÜRLÜ ZİKREDEMEDİ”

“Vatandaşımızın sonuna kadar desteğini yanına alan AKP hükümeti ilk yıllarında mecliste bir konuda MHP'den desteğini almış ama bir türlü zikredememiştir.” Diyen Kocacan, “Tarım, makinalaşma, sanayileşmesinde engellemeler, kontrol altına almalar, takip eden süreçte gelişmeye çalışan devletimize borç vererek, faize zorlama, IMF'li darboğaza sokulan Türkiye'den alınan yüksek faiz bedelleri, takip eden senelerde askeri, sivil darbe ve ihtilaller bunlarla da yetinmeyen bize dost görünen ancak güzel vatanımızda gözü olanların kışkırtması hatta yardımlarıyla 30 yılı aşkın müdahale ve mücadele verilen terör belası bir hayli zarar vermiştir. Sıkıştırılmaya çalışan üç kuruşa muhtaç bırakılan Türkiye koalisyon dönemleri , ambargolar daha sonra tercih sebebi bırakılarak seçimlere gidilerek tek parti ile hükümet sistemi ; Vatandaşımızın sonuna kadar desteğini yanına alan AKP hükümeti ilk yıllarında mecliste bir konuda MHP'den desteğini almış ama bir türlü zikredememiştir. 367 garabeti de dahil devam eden süreç sonunda 15 temmuz ve son halimiz ortaya çıkmış terör tüm sınırlarımıza dayanmıştır. Şu anda büyük bir sınav veren devletimizin büyük ve büyüyen Türkiye olması sömürgeci devletleri korkuturken, istiklal ve istikbalimiz için daima desteklerimizi esirgemediğimiz bilinen ve takdirle karşılanan bir durumdur. Yaşanmış olan bunca durum şu anda icranın başında bulunan AKP yöneticilerine bir kat daha sorumluluk yüklemektedir. İş kaygısı ve ekmeğinin peşinden koşan insanlarımızı adeta kendilerine siyasi bir kul etme girişimlerinde olmaları doğru bir durum değildir. Kurumlarımızın bünyesinde çalışanların birikmiş sorunlarının çözülmeyişi eğitim camiamıza ait sorunların üstesinden gelinmeyip, duyarsız kalınması ya da kendi yandaşları gibi görünerek listelerde verilerek, her türlü istekte bulunarak iş gördürmeleri hiçte güzel değildir. Bu haksız ve adaletten uzak anlayış elbet bir gün kendilerine yapıldığında ne olduğunu anlayacaklardır. Umarız ki geç kalınmış olunmamalıdır.” diye konuştu.

“ADAY ADAYLIĞI BAŞVURU

SÜRECE BAŞLADI”

Kocacan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart 2019'da yapılacak yerel yönetim seçimleri, yani belediye seçimlerine hiç durmadan Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emrettiği üzere çalışıyoruz. İlimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz için aday adaylarımız için başvuru süreci başlamış olup her bir adaylarımız için gerekli ihtimam ve alaka gösterilecek hassas çalışma içinde olacağız. 27. dönem 2. yasama yılı Gazi Meclisimiz, Devletimiz ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Yaklaşık bir hafta önce kadar Türkçe düşün ilkesi ile yayın hayatına başlayan TÜRKGÜN gazetemize yayın hayatında başarılar diliyorum.”