Eroğlu, "AK Parti’den önce Afyonkarahisar’ın halini hatırlayın bir köy iken şu anda dünya şehirleri ile yarışan bir Afyonkarahisar var." dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu'ndan  Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyarette flaş açıklama.



Eroğlu, "AK Parti’den önce Afyonkarahisar’ın halini hatırlayın bir köy iken şu anda dünya şehirleri ile yarışan bir Afyonkarahisar var." dedi.



Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, AK Parti’nin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da hizmetleriyle destan yazdığını söyledi. Belediyecilik denince akla ‘AK Parti gelir’ diyen Eroğlu; “AK Parti’den önce Afyonkarahisar’ın halini hatırlayın bir köy iken şu anda dünya şehirleri ile yarışan bir Afyonkarahisar var. Nereden nereye geldiğimize bir bakansanız, hiçbir şey olmasa bile kokarcayı, Akarçay yapmakla Afyonkarahisar ne kadar geliştiği ortada.  Afyonkarahisar şu anda Türkiye’deki en mutlu iller sıralamasında ikinci sırada. Teşviklerden en çok istifada eden il neresi, tabi ki; Afyonkarahisar.  Merkezi hükümetin Afyonkarahisar’a yaptığı yatırım miktarı şu ana kadar 21 milyar TL. Belediyemizin ve Özel İdaremizin yatırımlarını da dikkate alırsanız 30 milyar TL’den fazla Afyonkarahisar’a yatırım yapıldı. Ankara’ya, İstanbul’a gitmek bir meseleydi ama şu anda bütün yollar Afyon kaymağı gibi oldu.  530 kilometre bölünmüş yolla destan yazdık.  Geçmişte Afyonkarahisarlılar sağlıkta çevre illere giderken Türkiye’nin en modern hastanelerini Afyonkarahisar’a kurduk.  Afyonkarahisar’da sağlık alanında dört dörtlük bir sistem oluştu.