Geçtiğimiz hafta Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne katılım için görüşme yaptığı, ancak talebi reddedildiği iddia edilen AK Parti 26. Dönem Afyonkarahisar milletvekili Hatice Dudu Özkal, Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) kurucular kurulu listesinde yer aldı.



Özkal’ın geçtiğimiz hafta AK Parti’nin Bolvadin kongresinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile verdiği poz ise AK Parti’deki son karesi oldu

AK Parti 26. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Parti’den istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) kurucular kurulu listesinde yer aldı. Özkal, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapattı.



Özkal’ın geçtiğimiz hafta AK Parti Bolvadin İlçe Kongresinde Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile verdiği poz ise AK Parti’deki son karesi oldu. Geçtiğimiz dönem milletvekili adayı olan Özkal’ın aday gösterilememesine tepki olarak yeni partiye geçtiği iddia edilirken, Özkal’ın yeni kurulan partide yer alması da Afyonkarahisar’da şaşkınlığa neden oldu. Özkal’ın geçtiğimiz hafta da eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne katılım için görüşme yaptığı, ancak bu talebinin kabul edilmediği iddia edildi.



Kocatepe Gazetesi / Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi