Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

 

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, AK Parti İl Başkanlığında ‘Seçim çalışmalarının değerlendirilmesi’ konulu bir toplantı düzenledi. Toplantıda 31 Mart’taki mahalli idareler seçimlerinde yapılacak çalışmalar ele alındı.

 

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığın da, ‘Seçim çalışmalarının değerlendirilmesi’ konulu bir toplantı düzenledi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile birlikte Seçim İşleri Başkanı Talha Hüseyin Akkaya ve Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile birlikte ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

“Arşiv çalışmalarına önem veriyoruz”

 

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Sezen, “Seçimin kurmay heyeti seçim işleri başkanlığındaki çalışan görevlilerimizdir. İnşallah bugün yaptığımız çalışmalar ve seçim işleri başkanlığımızın hazırlıkları doğrultusunda 31 Mart’ta seçim çalışmalarımızın meyvelerini alacak ve seçimin galibi olacağız. AK Parti’nin neferleri sahada bir oy daha fazla alabilmek adına çalışıp çabalıyorlar. Onların bu emekleri de seçim işleri başkanlığına emanettir. Bizim en büyük özelliğimiz sandıklara sahip çıkmamızdır. Sandıklara oylar birer birer giriyor, birer birer sayılıyor. Dolayısıyla Afyonkarahisar’ın, Türkiye’nin geleceği sizlere emanet” dedi.

 

“Seçim işlerinin telafisi olmuyor”

 

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta milletvekili Recep Özel de yaptığı konuşmada, “Her şeyin bir telafisi oluyor ancak seçim işlerinin kesinlikle bir telafisi yok. Mağlup olduğumuzda tekrar deneme şansı vermiyorlar. Önümüzde 31 Mart Yerel yönetimler seçimlerinin hiçbir telafisi ve geri dönüşü yok. El birliğiyle ülkemizi daha iyi seviyelere getirmek ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışacağız. Allah çalışmalarınızda kolaylıklar versin” ifadelerine yer verdi.

 

Toplantı, konuşmaların ardından seçimlerde yaşanan uygulama aksaklıklarının tespiti ve çözüm önerileri üzerine soru cevap şeklinde devam etti.