Türkiye seçim atmosferine girerken ilimizde gözler Afyonkarahisar'daki siyasi partilere çevrildi.AK Parti'de, bütün illerde kadın adayların seçilebilecek yerlere konulmasına ve bu çerçevede Afyonkarahisar'da da ilk 3'e bir kadın adayın gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Afyonhaber'in AK Parti kulislerinden edindiği bilgilere göre, Afyonkarahisar için 4 kadın isim ön plana çıkıyor.Vali, akademisyen Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Avukat Ferda Ertürk, geçtiğimiz dönem aday olan ancak son anda kaybeden Mali Müşavir Rasime Kıpırtı Fedakar ve Gazeteci Canser Kuzu...Bu 4 isimden birisnin AK Parti Afyonkarahisar'da ilk 3'ten gösterilmesi bekleniyor.
Siyaset
21 Ocak 2023 - 11:16
Güncelleme: 21 Ocak 2023 - 11:19
AFYON'DA İLK 3'E HANGİSİ GİRECEK?..
Türkiye seçim atmosferine girerken ilimizde gözler Afyonkarahisar'daki siyasi partilere çevrildi.
Siyaset
21 Ocak 2023 - 11:16
Güncelleme: 21 Ocak 2023 - 11:19
yeni sistemde milletvekilleri ne is yaparki? Reis tekrar secilirse meclis feshedilsin bosuna masraf olmasin kamu maliyesine. Eminim Afyon milletvekilleri cumhurbaskaniyla gorusememislerdir aylardir, muhtemelen yillardir...
Kurdela kesmekten baska bir icraati fikri olmayan , liyakat olmadan, sadece kizinin vakfinda calistigi icin Vali yapilan biri, nasil bir potansiyel gosterdi de Afyon'da aday gosterililecek pes dogrusu. Gokmen Cicek deseniz bir nebze olabilir ama Valinin basortusunden baska ne gibi meziyeti var. Hangi uluslararasi yayin yapmis akademisyen olarak. Ya birakin, ya ellerim kirilsaydi, Bu AK partiye oy vermeseydim. Resiinden tut en asaigisana kadar yeme derdin bu insanlar. Ben sunu anladim, Turkiye'den bir halt olmaz bu insan kalitesi ile. Her iktidar ayni yoldan gececek, aynisi olacak. Siyaset zenglin olmak ve fayda saglamak icin yapildikca daha cok onaylarsiniz birilerinin saltanatini. Reis sapkadan tavsan cikarir gibi unutulmus birni aday gosteirse sasirmayin, ayni Zeybek emminiz gibi. O baskan oldu, oglu yurudu aldi gitti.
Rasime Fedakar Hanım geçen seçim kazanamayacak sıradan aday gösterilmesine rağmen 1. sıradaymış gibi çalıştı. 4 senedir ilçe ilçe kapı kapı saha çalışması yapıyor. Telefon ve sosyal medyadan her an ulaşılabilen bir siyasetçi ve gönül insanı. Rasime Fedakar hanıma kazanılabilecek bir sıradan şans verilmelidir.
Allahaşkına Rasime Kıpırtı Hanıma bir kere şans verildi tekrar verilmesine hiç gerek yok AK Parti'den bağımsız hareket etmekten başka bir şey yapmıyor bence, bu seferde Av. Ferda Hanıma bir şans verilsin eminim layıkıyla yapacaktır.
mevcut olanları bir kenara cekin de
Gençlerin dilinden anlayan halkla iç içe olan Rasime hanım gösterilmelidir kesinlikle aksi takdirde 3 milletvekili bile çıkaramaz parti
Rasime sen misin :)
Hiçbirini göstermesinler.
Vali Hanım olmalı, kendisi aile bakanımız olacaktır, eğer o olmayacaksa Ferda Hanımın sıra.. Rasime de kim ya.. Ak Parti ye ne kadar muhalif varsa onlarla beraber olan biri.. Partinin yakasından düşmeli.. Canser ise listeye girmesi zaten zor..
Bu konu ile ilgili olarak vali hanım bir açıklamada bulunmalı..
Canser kuzu ne ya ?adını zor yazar.kim tanır ?
Milletvekili adayı belirlerken listede kadın aday da bulunsun diye yetersiz kişilerin aday gösterilmesini doğru bulmuyorum. Sırf kadın diye aday gösterilip milletvekili seçilen Reyhan Balandı faciasını unutmayalım. Cinsiyetinden bağımsız olarak, kim hak ediyorsa o aday gösterilsin.
Al birini vur ötekini. Zaten valimiz milletin valisi olamadı benim gözümde...
Kadın adaya üçüncü sırayı vereceklerse hiçbiri boşuna zahmet edip de aday olmasın, nasıl olsa seçilemeyecekler
Valinin aday listesinde isminini yer alması dahi utanç vesikasıdır. Devletin değil, partinin valisi olduğunun tescilidir. Vali hanım ya bu adaylık konusunu yalanlasın ya da o koltuğu bir saniye daha işgal etmesin. Zamanında parti devlet olmakla eleştirdiiğiniz 80 sene öncesinin chp'sinin durumuna düşmüş olmuyor musunuz? yazıklar olsun