AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Emirdağ, Bayat, İscehisar ve Çay ilçelerinde Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerine katıldı.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Emirdağ, Bayat, İscehisar ve Çay ilçelerinde Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerine katıldı.



Kongrelerde konuşan Uluçay, “Dün derme çatma karakollarda terör saldırılarına uğrayan Mehmetçiklerimize yardım götüremeyen bir ülke iken bugün Libya’da din kardeşlerimize, Suriye’de soydaşlarımıza ve Azerbaycan’da kardeşlerimize destek veren bir ülke konumuna geldik” dedi.

 

AK Parti Emirdağ Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi, Gençlik Kolları İscehisar, Bayat ve Çay 6. Olağan Kongreleri koronavirüs tedbirleri kapsamında büyük bir coşku ile gerçekleşti.

 

Kongrelere İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Başkan Yardımcıları Yakup Yılmaz, Abdil Tıkır ve Davut Yılmaz ile birlikte ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

“İstikbalimiz için planlama yapan tek parti AK Parti’dir”

 

Kongrelerde birer konuşma yapan İl Başkanı Uluçay, “Ülkemizde hâlâ istikbalimiz için hayaller kurabilme, bunu projelendirme, planlama, hayata geçirme kabiliyetine ve iradesine sahip tek parti AK Parti’dir. Türkiye’de sırf AK Parti’ye olan düşmanlığı sebebiyle ülkemizin her meselesinde karşı tarafın safında yer alan bir kesim var. ABD Başkan adayı Joe Biden’in ortaklarım sözünü susarak kabullenen bir kesim var” dedi.

 

“Libya’ya, Suriye’ye ve Azerbaycan’a destek veren bir ülke haline geldik”

 

Uluçay konuşmasında 90’lı yılları hatırlatarak şöyle dedi; Dün derme çatma karakollarda terör saldırılarına uğrayan Mehmetçiklerimize yardım götüremeyen bir ülke iken bugün Libya’da din kardeşlerimize, Suriye’de soydaşlarımıza ve Azerbaycan’da kardeşlerimize destek veren bir ülke konumuna geldik. Azerbaycan topraklarındaki kardeşlerimize verdiğimiz SİHA’lar ile operasyonların seyrini değiştirirken, zalim Ermeniler dünyadan yardım isteyecek duruma düşmüştür. Bizim savaşmayı bilmeyen değil savaşmak istemeyen bir ülke olduğumuzu, son operasyonlarımızla herkese bir kez daha ispatladığımızı düşünüyorum. Ebediyete uğurladığımız askerimizin, polisimizin, jandarmamızın, güvenlik korucularımızın, tüm kamu görevlilerimizin şüheda makamına yükseldikleri konusunda kuşkusu olan, önce dönüp kendi inancını, imanını bir sorgulasın.

 

“Ülke dışında verilen mücadeleler geleceğimiz içindir”

 

“Bugün Suriye’den, Libya’dan çekilsek, Azeri kardeşlerimize destek vermesek, her şey güllük gülistanlık mı olacak?” diye soran Uluçay konuşmasını, “Bu emperyalist güçlerin Türkiye’nin bütünlüğüne saygı göstereceğini sanıyorsunuz. Sadece Suriye değil, Libya’yı, Azebaycanlı kardeşlerimizi verdikleri mücadelede yalnız bırakır ve mücadeleyi başarıyla sonuçlandıramazsak sıranın ülkemize gelmesini beklemek durumunda kalacağız. Aynı şekilde sınırımızda Azeri kardeşlerimize düşmanlığı temel misyon edinmiş, topraklarında gözü olduğunu da asla inkâr etmeyen bir rejim varken biz burada nasıl huzurla yaşayabiliriz? Öyleyse Libya, Ege ve Akdeniz, Suriye ve Kafkaslarda verilen mücadelenin hepimizin geleceğiyle ilgili olduğunu herkesin görmesi ve kabul etmesi gerekiyor” ifadeleri ile noktaladı.

 

İscehisar Gençlik Kolları mevcut İlçe Başkanı Yaşar Sav güven tazelerken, Bayat Gençlik Kolları mevcut İlçe Başkanı Muhammed İnan da görevini Muhammed Güllü'ye devretti. Çay Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Erdoğan da güven tazeledi. Emirdağ Kadın Kolları Başkanı Elif Çakallı da güven tazeleyen ilçe başkanları arasında yerini aldı.