Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanımız Av. Ömer Dayı görevinden istifa etti.



Dayı istifasını ilçe Yönetim Kurulu ile yaptığı toplantı sonrası kamuoyuna duyurdu.



Açıklamasında : “Sadece bir siyasi parti olmanın ötesinde milletimizin tarihi yürüyüşünde, yeniden dirilişine öncülük eden, hareketin içerisinde Belediye Meclisi üyeliği, Belediye Başkan Yardımcılığı, İl Genel Meclisi Üyeliği, İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. Bu süre içerisinde parti teşkilatlarımızla, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla yaptığımız hizmetlerin ve görevlerin değerlendirmesini milletimizin ve hemşerilerimizin en iyi şekilde yapacağına inanıyorum.





Afyonkarahisar İl kongresi sürecinde, İl Başkanımız yaptığı istişare ve değerlendirme sonucu görevinden ayrılmayı uygun bulduğunu açıklamıştır. Bolvadin İlçe Başkanı olarak, siyasi sorumluluk gereği görevimden ayrılarak istifa etmemin uygun olduğu kanaatine vardım. İlçemizin siyasi ve kültürel birikimi, yetişmiş insan potansiyeli ile milletimizin davasını her zaman daha ileriye taşıyacağına inanıyorum.



İlçe teşkilatımızın tüm kademelerinde birlikte çalıştığımız kardeşlerime özellikle ve gönülden teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a , Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e ve Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza, İl Koordinatörümüz Kurtcan Çelebi ‘ye teşekkürlerimi sunuyorum.Birlikte yol yürüdüğümüz İl başkanımız Hüseyin Sezen’e, değerli milletvekillerimiz, Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Ali Özkaya’ya ve İbrahim Yurdunuseven’e ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.



Ayrıca İlçe Başkanlığını vekaleten Siyasi ve Hukuk İşlerden sorumlu Başkan Yrd. Av.Hasan Topçu^nun yürüteceği açıklandı