AK Parti Çay ilçesinde vefa toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan “2023 seçimlerine hedef odaklı çalışalım” dedi. AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise “Bayrak direğinin ipi ile övünen Türkiye’den uzaya uydu gönderen Türkiye’ye geldik” dedi. Milletvekili Ali Özkaya ise “Muhalefet Amerikan postallarını yalayıp ezilerek mutlu olmak istiyor” ifadelerini kullandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

AK Parti vefa toplantıları sürüyor

AK Parti Çay ilçesinde vefa toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan “2023 seçimlerine hedef odaklı çalışalım” dedi. AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise “Bayrak direğinin ipi ile övünen Türkiye’den uzaya uydu gönderen Türkiye’ye geldik” dedi. Milletvekili Ali Özkaya ise “Muhalefet Amerikan postallarını yalayıp ezilerek mutlu olmak istiyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı, Çay ilçesinde vefa toplantısı yaptı. Önceki dönem ve mevcut ilçe başkanları, belediye başkanları, önceki ve mevcut yönetimlerin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Vefa toplantısına yoğun katılım

AK Parti Çay teşkilatı vefa toplantısında bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Çay İlçe Başkanı Kadir Çetin, İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, İl Genel Meclis üyeleri, Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, önceki dönem ilçe başkanları, mevcut ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Hedef odaklı çalışalım”

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Uluçay, “Sınavımız ağır, davamız zor. Biz bu yolda çakıl taşlarına takıldığımız müddetçe bundan manevi anlamda kurtulamayız. İnşallah ‘2023 zaferinde görev aldık, birlik ve beraberliğimizi bozmadık, zaferle sonuçlandırdık, Cumhurbaşkanımızı makama oturttuk’ diyebilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Hem sandık, hem de hane bazlı çalışmalarımızı da sürdürmemiz gerekiyor. Birbirimize bazı aileleri zimmetleyelim. İlçelerde bu şekilde çalışabiliriz. İnşallah bizler 2023 yolunda bu mücadeleyi en güçlü bir şekilde atlatmamız gerekiyor. Burada teşkilatımızın gayretlerini görüyoruz. Sizlerden ricam hedef odaklı çalışalım” dedi. 

“Bayrak direğinin ipi ile övünen Türkiye’den uzaya uydu gönderen Türkiye’ye”

AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “Recep Tayyip Erdoğan denilince hepimiz bir araya gelebiliyoruz. Bu bizim için çok büyük, çok önemli bir değerdir. Bu partinin vefası büyüktür, geniştir. Daha 20 yıllık bir parti olmasına rağmen bu parti vefalı bir partidir. Oysa 80 yıllık bir parti olduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde düştüğü duruma bakın! Ne kavgalar ediyorlar, ne kazanlar kaynatıyorlar ama elhamdülillah bizim partimiz gerçekten vefalı bir partidir. Şöyle bir bakın Cumhurbaşkanımızın ‘frankenstein’ diye ifade ettiği ittifaka, cumhuriyet ile yaşıtız diye övünen Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşananlara, bunun yanında PKK terör örgütünün siyasi şovunu yapan HDP'ye, bir tarafında milliyetçi olduğunu söyleyen İYİ Parti’ye, diğerlerini hiç saymıyoruz. Onlar küçücük şeyler. Bir araya gelmişler bir fotoğraf çektiler. Bunlar kol kola girmiş kendilerine millet ittifakı diyorlar. Bir kere kesinlikle ne Türkiye için, ne millet için hiçbir projeleri yok. İleriye dönük hiçbir şeyleri yok. Bayrak direğinin ipini yaptık diye sevinen Türkiye'den bugün uzaya 5. uydusunu gönderen bir Türkiye'ye geldik.” İfadelerine yer verdi. 

“Muhalefet Amerikan postallarını yalayıp ezilerek mutlu olmak istiyor”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya da konuşmasında muhalefeti sert bir dille eleştirdi. Özkaya şöyle konuştu; Dolar çıkıyor bunlar seviniyor, şirketler sıkıntıya giriyor, bunlar seviniyor. Bu nasıl bir mutluluk, nasıl bir heyecan. Davulla zurna ile oynuyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız 20 Aralık günü konuşmaya başlıyor ve ülke normalleşiyor. Hepsinin yüzünden düşen bin parça. Adeta evlat acısı çekiyorlar. Perişan olmuşlar, o duruma düşmüşler. Birbirlerine soruyorlar ‘doğru mu’ diye. ‘Bir yanlışlık olmasın, bu kadar inebilir mi’ diye sorguluyorlar. ‘25'e çıkacaktı niye 10’a iniyor’ diye sorguluyorlar. İyi de 25’e çıkarsa millete zarar değil mi? Daha aşağı inerse millete fayda. ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Amerikan postalarını yalayalım, o postalların altında ezile ezile mutlu olalım’ istiyorlar. Ruhu mutsuzluk üzerine kurulmuş nefret, kin ve karşısındakini yok etmek üzere kurulmuş bir sistem. Bunlar da bu sistemin buradaki pespaye temsilcileri. Üzüntü verici bir durum gerçekten. Çoğu tedaviye muhtaç. Hani Muharrem İnce diyordu ya; ‘bizim şizofrenler benim kaçırıldığıma inanıyor’ diye. Hakikaten şizofrenler. Ciddi tedavi yapılması gerekiyor. Bir kısmının ne yapsanız,
ağzınızla kuş tutsanız niye iki değildi diye sorarlar. İki tutsanız niye üç değil diye sorarlar.


“Bu kadar gafil ve sefiller”

Özkaya, “Birisi diyor ki Kur'an'a İslam'a ‘ortaçağ zihniyeti,’ öbürkü de dönüyor ‘bizim genel başkanımız Kureyşan aşiretindendir, peygamber efendimizin soyundan geliyor.’ Kabe'ye gitmiş hüngür hüngür ağlamış. Tamamen komedi! O zaman diyeceksin ki ‘bak Yıldırım Kaya bundan Özgür'ün haberi var mı?’ Özgür, İslam'a ve Kur'an'a ortaçağ zihniyeti diyor. Onlara göre ortaçağ zihniyetinin kalbi Kabe ve İslam. Senin genel başkanın da gitmiş Kabe'de gözyaşı dökmüş. Demek ki sende ortaçağ zihniyetinde ki başkanın yanındaki adamsın. Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Bu kadar gafil bu kadar sefil ve bu kadar değersiz!” dedi.

Toplantıda Çay ilçe Başkanı Kadir Çetin, İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ve Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.