AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZEYBEK, ATSO’YU ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, beraberindeki heyetle Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Katip Üyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey, Ekrem Demirel ve Ahmet Anlıak hazır bulundu.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve AK Partili yöneticilerin katıldığı ziyarette konuşan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Mehmet Bey’e çıktığı yolda başarılar diliyorum. Nasip olur ve Belediye Başkanlığı’nı kazanırsa, daha önceki Belediye Başkanlarımız ile olduğu gibi kendileriyle de son derece uyum içinde çalışacağımızdan eminim” dedi.

“ÖNEMLİ GÖREVLER YAPTI”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Mehmet Zeybek Bey benim eskiden tanıdığım, hem benim meslektaşım; hem de AK Parti içerisinde uzun yıllar önemli görevler yapmış bir büyüğümüz. AK Parti Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı memnuniyet duyduk. Kendisine başarılar diliyoruz. Daha önce AK Parti’ye yapmış olduğu hizmetleri Belediye Başkanı seçilirse de yapacağından emin olduğumuzu belirtiyoruz” diye konuştu.

SERTESER’DEN “UYUM” VURGUSU

Şehirlerin gelişiminde yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki uyumun önemine dikkat çeken Serteser, “Şehrimiz üç dönemdir AK Parti belediyeciliğini yaşamış bir şehirdir. Bilhassa son iki dönemde Sayın Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarımız’a belediyeciliğin gerektirdiği hemen hemen her konuda önemli hizmetler yaptı. Bunun devamlılığı şarttır. Hizmetler bitmiş değildir, yapılacak çok hizmet vardır. Bir şehrin sorunu tam olarak hiçbir zaman bitmez. Mevcut sorunlarımızı da çözmemiz gerekiyor. En önemli sorunlarımızdan bir tanesi şehir merkezindeki trafiktir. Bu konuya da parmak basıyorsunuz. Gelecek dönem sorunların çözülmesini arzu ediyoruz. Bizim konumuz ekonomi. Biz, Afyonkarahisar’ın ekonomisini geliştirmek, sorunları varsa çözmek için bu makamlardayız. Bizim üçüncü dönemimiz. Seçilecek Belediye Başkanımız ile daha önce olduğu gibi dirsek temasında çalışmamız, uyumlu çalışmamız Afyonkarahisar’ın sorunlarını çözmede en büyük etken olacaktır. Son 10 senede yaşadığımız en büyük güzellik, şehrimizde uyumun olmasıdır. Bu da şehrimizi önemli ölçüde geliştirmiştir. Sizin de seçildiğiniz takdirde bu uyumu aynı şekilde devam ettireceğinizden eminiz” ifadelerini kullandı.

“İSTİŞARE VE ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise, misafirperverlikleri dolayısıyla ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti. Zeybek, “Ticaret ve Sanayi Odası, bizim yabancısı olduğumuz bir Oda değil. Ben, Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesiyim. Sivil toplum örgütlerinin, ilin gelişmesine, ülkenin gelişmesine, yapılacak yatırımlarda ne derece ağır bir yük yüklendiğinin farkındayım. AK Parti’nin kurucularındanım. En uzun süre İl Başkanlığı yapan kişiyim. İl Başkanlığı yaptığımız süre içinde gerek Ticaret ve Sanayi Odamız ile, gerek Ticaret Borsamız ile, gerekse diğer sivil toplum örgütlerimizle çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Esnafımızın derdi bizim derdimizdir. Sanayicimizin derdini kendi derdimiz olarak görüyoruz.

Belediye’yi istişare ile, ortak akıl ile yönetmeyi düşünüyoruz. Bizim göremediğimiz problemleri, yılın ya da ayın belirli günlerinde bir araya gelerek, istişare ederek çözüm yollarını birlikte arayacağız. Devlette devamlılık esastır. Allah razı olsun, AK Parti iktidarından bu tarafa Afyon, AK Partili belediyeler tarafından idare edildi. Son dönemde Afyon’da çok önemli hizmetler yapıldı. Burhanettin Çoban Bey, benim uzun süre beraber siyaset yaptığım bir kardeşim, arkadaşım. Yatırımlar, kaldığı yerden aynı şekilde devam edecek” dedi.