AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.









Yurdunuseven mesajında;




  "Sevgi, saygı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı günlerden olan mübarek Kurban Bayramınızı gönülden kutluyorum"dedi.



         "Trafik ve sosyal mesafe kurallarına son derece riayet etmeliyiz."

            Her bayram trafik kazalarında yaşanan artışa ve koronavirüs salgınına da mesajında yer veren Yurdunuseven; "Her bayram yaşanan kazaların neden olduğu can kayıpları tüm milletimizi derinden üzmektedir. Bayram ziyareti için yola çıkan tüm kardeşlerimden, trafik kurallarına riayet etmelerini, dikkatli şekilde araç kullanmalarını rica ediyorum."dedi. Mesajında koronavirüs salgınıyla ilgilide vurgu yapan Yurdunuseven; "Tüm dünyayı derinden sarsan koronavirüs salgını her ne kadar etkisini azaltmış görünsede, risk devam ediyor. Bu yüzden sürekli vurgu yaptığımız sosyal mesafe, maske ve temizlik gibi altın kurallara, Kurban Bayramı'nda da son derece özen göstermeli, mümkün olduğunca toplu şekilde bulunmamalıyız."dedi.









  "Toplumsal yaşamımızın önemli günlerinden olan,birlik ve beraberliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen, Kurban Bayramı'na birkez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadığımız bugünlerin değerini iyi bilmeliyiz. Koronavirüs nedeniyle önceki bayramlarda olduğu gibi bir araya gelemesekte yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın ne demek olduğunu milletimiz çok iyi bilmektedir. Dikkat edilmesi gereken kurallara riayet ederek büyüklerimizin halini hatrını sormayı, küçüklerimizi sevindirmeyi de unutmamalıyız.







   Asırlardır millet olarak bizleri birbirimize daha çok bağlayan, milli ve dini duygularımızın, gelenek ve göreneklermizin kuvvetlenmesine vesile olan bu günler, bir gönül kazanma seferberliği gibidir. Bu güzel bayram günlerinde her daim saygıyla yâd ettiğimiz Şehit ve Gazi ailelerini, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmayacak, bayramın ruhuna, amacına uygun şekilde kutlamak adına; çevremizdeki bir kimsesizin, bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme vesile olmak için çabalayacağız.







  Bu duygularla, başta Ülkemiz olmak üzere tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayır ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum.” dedi.