Parti binasında yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yudunuseven, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri katıldı.

 

Yurdunuseven, divanın oluşturulmasının ardından yaptığı açılış konuşmasında toplantıya katılan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

 

 

 

 Afyonkarahisar'da başlatılan AK Parti İlçe Kongrelerinin hepsinin tamamlandığını belirten Yurdunuseven, şunları kaydetti:

 

"18 ilçemizde yaptığımız seçimlerle 11 arkadaşımızla yine beraberiz. Ama 7 arkadaşımız yenilendi. Yeni teşkilat yönetimlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Yine ilerleyen günlerde de Afyonkarahisar İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. O tarih de kesinleştikten sonra sizlerle paylaşacağız. Bu kongrelerin başlatılmasından dolayı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum."

 

Türkiye ekonomisinin son çeyrekte yüzde 5 civarında bir büyüme gerçekleştirdiğini aktaran Yurdunuseven, "2018 yılının büyüme hanelerinin iki rakamlı olması öngörülüyor. İnşallah bunun olması için hükumetimiz gerekeni yapacaktır. Yine dünyada yapılmakta olan 10 büyük projenin altısı ülkemizde gerçekleştiriliyor. Bunları da AK Parti iktidarları yapmaktadır. Bundan onur ve gurur duyuyorum." diye konuştu.