rnrnAK KADINLAR BİR ARAYA GELDİrnAK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı eğitim programı Afyonkarahisar’da başladı. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit, hiçbir siyasi ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AK KADINLAR BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı eğitim programı Afyonkarahisar’da başladı. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit, hiçbir siyasi partide böyle bir kadın teşkilatının olmadığını belirterek, kendilerinin bu konuda emsal teşkil ettiklerini söyledi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı eğitim programının açılışında konuşan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit, hiçbir siyasi partide böyle bir kadın teşkilatının olmadığını, bunda ise AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın etkisi olduğunu ifade etti. Akşit, “Bizler AK Parti’yi temsil eden AK kadınlarız, girdiğimiz ortamlarda AK Parti’yi temsil ettiğimizi unutmamalıyız. Muhafazakar bir partiyiz, bunun için giyimimize ve tavrımıza dikkat etmeliyiz” dedi.
Akşit, AK Parti’nin başarısının arkasında kadınların olduğunu belirterek, kadınlardan çok şey beklendiğini dile getirdi. Güncel konularda genel merkez olarak daha çok çalışmaları gerektiğini aktaran Akşit, kreşlerin açılması ve kadın bakışı ile anayasa çalışmalarının başlatılacağını söyledi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolu Başkanı Hatice Dudu Özkal ise, toplantının Afyonkarahisar’da yapılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen kadınları Afyonkarahisar’da görmenin gurur verici olduğunu belirten Özkan, “AK Parti’nin kuruluşunun bir bölümü Afyonkarahisar’da yapıldı. Bu sebeple genel başkanımız ‘Afyonkarahisar’dan yola çıktık’ diye sıkça vurgu yapar ve bizi her zaman gururlandırır. AK Parti olarak bir ilke daha imza atmak istedik. Kadın Kollarımızın tüm birimlerinin bir araya gelmesine ev sahipliği yapalım istedik. İlişkilerimiz daha da pekişsin istedik” diye konuştu.
4 Temmuz’a kadar sürecek olan eğitim programında protokol ve nezaket kuralları, siyasal iletişim ve hitabet, ev ekonomisi ve finansal okur-yazarlık ile ilgili konular ele alınacak.