Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca görevinden alındı. Koca, Bakan Selçuk tarafından Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildiğini söyledi

 

22. ve 23. dönemde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Ahmet Koca, 15 Eylül 2018 tarihli 171 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bakan Yardımcısı olarak atanmıştı. Koca, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararı sonrasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı görevinden alındı.



Ahmet Koca, görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a teşekkür ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendinin tensipleri ile başlayan Bakan Yardımcılığı görevim bugün itibarı ile son bulmuştur. Yine Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendi’nin tensipleri ile yeni görevim, bugün itibarı ile Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecektir. Bugüne kadar şahsıma karşı gösterilen teveccüh ve verilen destek için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendi’ye ve siz kıymetli dostlarıma teşekkür ediyorum. Rabbimden yeni gö-revimizde bizi, vatana ve millete mahcup etmemesini niyaz ederim.” dedi.