Bir zamanların efsane televizyon programı Olacak O Kadar’ın kadrosunda yer alan Ahmet Çevik, Sinan Bengier ve Cengiz Güleryüz 16 Ekim Cumartesi Afyon’da

Tiyatro salonlarının yeniden açılmasıyla birlikte ünlü oyunlar ve oyuncularda Afyon’a gelmeye başladı. Ömer Mazi’nin Organize ettiği organizasyonlarda Şifa Niyetine ve Plastik Aşklar’dan sonra şimdide Piknik Sepeti Afyon’da olacak. Ahmet Çevik, Sinan Bengier, Cengiz Güleryüz ve Yelda Alp gibi önemli oyuncuların yer aldığı Piknik Sepeti 16 Ekim Cumartesi Ted Afyon Koleji sahnesinde olacak.

İki perdelik komedi oyununda Leven Kırca ve Oya Başar ile birlikte fenomen haline gelen Olacak O Kadar’ın efsane kameraman Cevat Kelle’si Sinan Bengier ve Ahmet Çevik ile yine aynı kadroda yer alan Cengiz Güleryüz, Türkiye’nin en iyi komedi kadın sanatçılarından biri olan Yelda Alp,’e Didem Sökmen ve Serhat Atak eşlik ediyor.

Ted Afyon Koleji sahnesinde yapılacak olan tiyatro için tüm hazırlıkların tamam olduğunu söyleyen Ömer Mazi, “Afyonkarahisar’ın tiyatro severlerini uzun bir aradan sonra yeniden salonlarda görmek ne kadar güzel. Türkiye’nin en çok izlenen oyunları, ünlü oyuncularını Afyonkarahisar’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Dostlarımızla birlikte güzel bir akşam geçirmek, gülmek eğlenmek isteyenleri Piknik Sepeti’ne bekliyoruz” dedi.