Anadolu Gençlik Derneğinden, Afyon Crazy Park eğelence prograsmlarına tepki geldi. Dernekten yapılan açıklama şöyle:



"Kurtuluş Savaşı'nın Başladığı Topraklara Yakışmayan Organizasyonlara Sessiz Kalmamız Mümkün Değildir.

"Afyonkarahisar Belediyesinin Katkılarıyla" şeklinde afişe edilen ve özel bir organizasyon şirketi tarafından tertip edilen bu organizasyonlara inancı ve vicdanı olan herhangi bir kimsenin sessiz kalması mümkün değil.

Neredeyse her gün, Ülkemizin güvenliği ve gelecek nesillerin, huzurlu bir ortamda hayatlarını idame etmesi için, gece gündüz demeden, yaz kış demeden sınırlarımızda ve sınırlarımızın dışında vatanı görevini yerine getirirken Şehid olan MEHMETÇİKLERİMİZ varken. Ailelerinin acısı daha dinmemişken bu tür AHLAKTAN yoksun organizasyonların eğlence(!) olarak tanıtılması ve tertip edilmesi toplumun vicdanını sızlatmaktadır.

Her Şehid haberi geldiğinde sosyal medyada üzüntülerini ifade eden toplumun kanaat önderlerinin, siyasi parti yöneticilerinin, sivil toplum temsilcilerinin bu konuda sessiz kalması kabul edilebilir bir şey değildir.

Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak yapılan bu yanlışın başta Kurtuluş Savaşı'nda Şehid olan ecdadımızın ve yine bu gün vatan savunması için Şehid olan kardeşlerimizin ruhlarını incittiğine inanıyoruz. Bu açıdan yapılan bu yanlıştan derhal dönülmesini ve bundan sonra toplumumuzun hassasiyetlerini dikkate alınmasını istiyoruz.

Aksi takdirde bu yanlışları yapanlar, bu yanlışlara aracılık yapanlar ve yanlışlara ses çıkarmayanlar  başta toplumun vicdanında, tarih karşısında ve en önemlisi ALLAH(cc) nezdinde hesap vereceklerdir.

Anadolu Gençlik Derneği olarak Milli ve Manevî değerlerimize uygun olmayan her türlü organizasyona karşı sessiz kalmayacağımızı Kamuoyuna saygıyla duyururuz."