Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Defterdarı Mehmet Ar ile Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.


“AFYONKARAHİSAR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM”
5 yıl Hakkari Defterdarlığı görevinde bulunduktan sonra Afyonkarahisar’a atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Defterdar Mehmet Ar’a görevinde başarılar dileyen Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, “Afyonkarahisar basın camiası olarak Defterdarlığımız ile işbirliği içerisindeki çalışmalarımıza devam edeceğiz” mesajı verdiler. Afyonkarahisar basınını yakından takip ettiğini belirten Defterdar Mehmet Ar, “Afyonkarahisar benim kendi memleketim gibi. İnsanımızın yapısı, toplumsal yapımız memleketim Alaşehir ile aşağı yukarı aynı. Afyonkarahisar’da görev yapmaktan son derece mutluyum” dedi.
Afyonkarahisar Defterdarı Mehmet Ar, 14 Ocak 1964 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini aynı ilçede tamamladı. 1986 yılında Uludağ Üniversitesi İİBF Maliye Bölümünü bitirdi. 1988 yılında Manisa Defterdarlığı Gölmarmara Mal müdürlüğünde Milli Emlak Memuru olarak göreve başladı. Daha sonra Turgutlu Mal Müdürlüğü’nde Milli Emlak Şefi, İzmir Defterdarlığı’nda Emlak Müdür Yardımcısı, Tunceli ve Malatya Defterdarlıklarında Milli Emlak Müdürü, Gümüşhane, Balıkesir ve Denizli Defterdarlıklarında Defterdar Yardımcısı olarak görev yaptı. 23 Şubat 2017’den 2022 yılına kadar Hakkâri Defterdarlığında bulunan Mehmet Ar, evli ve 2 çocuk babası.

KIZILAY HAFTASI KUTLU OLSUN
Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, içerisinde bulunduğumuz Kızılay Haftası’nda Kızılay gönüllülerine çalışmalarında başarılar dilediler. Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın, ziyaretleri nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerine teşekkür ederken çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Afyonkarahisar’da Kızılay çalışmalarını gönüllülük esasına göre, işinin erbabı isimlerle yürütmeye çalıştıklarını belirten Başkan Yakın, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizden gördüğümüz destekler sayesinde Türkiye genelinde en başarılı 3. Şube olmayı başardık. İhtiyaç sahibi tüm kesimlere dokunmaya çalışıyor, bunu yaparken de gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ayrıca önem veriyoruz. Kızılay’ın mülklerinden elde ettiği gelirini en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı da artırarak sürdüreceğiz. Katkıları nedeniyle tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretlerinde Cemiyet Başkanı Sezer Küçükkurt ile Cemiyet yönetim kurulu üyeleri İsmail Akar, Ömer Elçi, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç hazır bulundular.