DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

DEVA Partisi lideri Babacan vatandaşlarla sohbet ettiği sırada yürek sızlatan bir diyalog yaşandı. Babacan'ın işlerin nasıl gittiğini sorduğu kuyumcu, dükkanına çocuğunun küpesini, yüzüğünü satmaya geldiğini söyledi. Kuyumcu, "Vatandaşımız böyle çocuğunun küpesine kaldıysa çok acı" diye de ekledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Afyonkarahisar’da partisinin il binasının açılışı sonrasında esnaf ziyaretinde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir vatandaş, “Biz hayal kuruyoruz sadece hayal insanı olduk. Biz halk olarak hayalciyiz şimdi, acaba. Ama acabalarla da bir yere geleceğimizi hiç zannetmiyorum” dedi.

'ÇOCUĞUNUN KÜPESİNİ SATMAYA GELİYORLAR'

Babacan'ın bir kuyumcuya işlerin nasıl gittiğini sorması üzerine gelen yanıt ise yürekleri sızlattı. 60-70 yıldır kuyumcu olduğunu söyleyen vatandaş "Gerçek bir şey söyleyeyim mi? Biraz acı ama. Sabah (dükkanı) açıyorsun bazı arkadaşlar çocuğunun küpesini, yüzüğünü satmaya geliyor. Vatandaşımız böyle çocuğunun küpesine kaldıysa çok acı. Artık ümidimiz sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

'FİYATLAR ÇOK KARARSIZ'

Fiyatların nasıl olduğunu soran Babacan'a cevap veren kuyumcu, "Fiyatlar çok kararsız dengesiz, bir iniyor çıkıyor. Sağ olsun oradan konuştukça arkadaşımız, her konuştukça…" derken Babacan da "Oynuyor" diye ekledi. Bunun üzerine kuyumcu "Mutlaka oynuyor ama yapacak da bir şey yok" dedi.

ANKA