Afyonlu güzel oyuncu başrolde oynadı!.. “Motelde Katliam” sinema filmi 24 Mart’ta sinemalarda!..

Gözden kaçırmayın

Ramazan’da Tiyatro keyfiRamazan’da Tiyatro keyfi

Afyonlu güzel oyuncu başrolde oynadı!..

“Motelde Katliam” sinema filmi 24 Mart’ta sinemalarda!..

Afyonkarahisarlı sinema ve dizi oyuncusu  Feyza Aydın Kılıç’ın başrolde oynadığı, “Motelde Katliam” ile 24 Mart’ta sinema seyircisiyle buluşmaya hazır.

Afyonhaber’e konuşan oyuncu Feyza Aydın Kılıç, güzel kızı Aleyna Kılıç ile anne kız olarak kameralar karşısına ilk kez geçtiğini, kendisi için bu filmin öneminin büyük olduğunu dile getirdi.

HMK Film Yapım ve Murat Kuşçu yönetmenliğinde izleyiciyle buluşacak olan gerilim ve korku tarzındaki sinema filminin başrol oyuncusu, Afyonkarahisarlı hemşerimiz  Feyza Aydın Kılıç “Özel bir ön çalışma yapmadım. İçimde olan duyguyu anneyi oynadım, senaryoyu yönetmenimiz Murat Kuşçu ile yazarken karakterin içine girmiştim zaten, hiç bir projemde ön hazırlığa gerek duymuyorum senaryoyu okuyup sete girdiğim an o karakterin içinde oluyorum.” Diyor.

“Motelde Katliam” sinema filminin 24 Mart’ta vizyona gireceğini belirten Feyza Aydın Kılıç “Oyunculuk en basit şekliyle empati duymayla başlar çünkü her oynadığımız karakterin kimliğini üzerimize giyiyoruz. İşte bende bunu çok seviyorum, olmadığım bir karakterin içine girmek ve onu seyirciye yansıtabilmek bende zamanla bir tutku ve heyecana dönüştü” dedi.

Ünlü oyuncu Feyza Aydın Kılıç,  projenin konusu gerilim ve korku,  çekimlerden öncede sonra da etkisinde kaldığını da sözlerine ekledi.

Afyonkarahisar’ımızın yetiştirdiği değerlerden olan güzel sinema dizi  oyuncusu  Feyza Aydın Kılıç, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerini ve sinema dostlarını, 24 Mart tarihinde izleyici ile buluşacak olan “Motelde Katliam” sinema filmini izlemek için Afium Cinemovie sinema salonlarına beklediğini ifade etti.