rnrnAFYONLU AŞÇILAR BAŞARIYLA DÖNDÜrnrnEskişehir’de düzenlenen Pişmiş Toprak Sempozyumu ve İç Anadolu Bölgesel Yemek Yarışması’nda Afyonkarahisarlı aşçılar büyük bir başarı sergiledi.rnAfyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Eskişehir’de ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONLU AŞÇILAR BAŞARIYLA DÖNDÜ Eskişehir’de düzenlenen Pişmiş Toprak Sempozyumu ve İç Anadolu Bölgesel Yemek Yarışması’nda Afyonkarahisarlı aşçılar büyük bir başarı sergiledi.
Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Eskişehir’de düzenlenen Toprak Sempozyumu ve İç Anadolu Bölgesel Yemek Yarışması’na Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri ile katıldı. Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) tarafından 22-23 Eylül tarihlerinde Eskişehir’de ilk kez düzenlenen Pişmiş Toprak Sempozyumu ve İç Anadolu Bölgesel Yemek Yarışması’nda Türkiye’nin çeşitli üniversitelerindeki aşçılık bölümünde okuyan öğrenciler yer aldı.
Yarışmaya AFPAD adına katılan AKÜ örencilerinden Kübra Sever birinci, Ahmet Dirlik ise ikinci oldu.
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz’ün de katıldığı yarışmadan başarılı bir şekilde dönen Afyonkarahisarlı aşçılar adına konuşan AFPAD Başkanı Hamza Kalkan, “Gittiğimiz her yemek yarışmasında tahminlerin üzerinde büyük başarılar elde ediyoruz. Bu başarıyı yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve üyelerimizin birlik beraberlik içinde olmamız sayesinde yakalıyoruz. Her yarışmada Afyon’u en iyi şekilde temsil ediyor ve tanıtıyoruz. Yakın bir gelecekte Afyon, turizm merkezlerinden birisi olacaktır. Bizler AFPAD olarak ‘lezzetlerin kesiştiği nokta’ olarak ilimizi marka yapmak istiyoruz. Katıldığımız yarışmalarda elde ettiğimiz başarılar bunun birer kanıtıdır” dedi.