Türkülerin Genç Yıldızları Programı hazırlayan ve sunan TRT İstanbul Radyosundan Nurcan Betül ARISOY, programında Afyonkarahisar'dan 6 öğrenciyi konuk edecek.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Türkülerin Genç Yıldızları Programı hazırlayan ve sunan TRT İstanbul Radyosundan Nurcan Betül ARISOY, programında 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Saat 17.00'de
 Afyonkarahisar'dan 6 öğrenciyi konuk edecek.

Müzik alanında dereceye giren öğrencilerimiz;
1. Hasan Can OK - (Yusuf Özer  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
2. Ayşegül TABUR - (Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
3. Ayşegül PARK - (Yusuf Özer  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
4. Özge ERDOĞAN - (Çay Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada öğrencileri çalıştıran Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Züleyha ÇETKİN ile Aysu DEMİREL birbirinden güzel altı türküyle seslerini TRT aracılığıyla tüm Dünyaya duyuracaklar.

Düzenlenecek programda öğrencilerimize Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi Bağlama Öğretmeni Hüseyin Can ASOĞLU bağlamasıyla eşlik edecek.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN; “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında başta projeye katılmış tüm öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden güzel sanatlar lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, emeği geçen herkese teşekkür eder, güzel ve keyifli bir program olmasını dilerim.” dedi.