Tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyken ara verdiği eğitimine 25 yıl sonra dönen, mezun olduktan sonra mayıs ayında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde göreve başlayan Acil Servis Hekimi, Afyonkarahisarlı Doktor Adnan Çetin, koronavirüs nedeniyle 59 yaşında vefat etti.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde çalışan Dr. Adnan Çetin korona virüsü nedeniyle vefat etti. Tıp fakültesine 25 yıl sonra dönen ve mezun olduktan sonra göreve başlayan Acil Servis Hekimi Dr. Adnan Çetin koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

Dr. Çetin'in Afyonkarahisar Anıtkayalı olduğu bildirildi.
 

Dr. Çetin'in vefatı, hastanenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile duyuruldu.

Hastanenin başsağlığı mesajında, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizin özverili çalışanlarından Acil Servis Hekimlerimizden Dr. Adnan Çetin, 39 gündür mücadele verdiği Kovid-19'a yenik düşerek Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyor, sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi. 

Çetin, mezuniyetinden 3 yıl önce katıldığı Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programında, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okurken eğitimine ara verdiğini söylemişti. Adnan Çetin'in cenazesi İzmir'de toprağa verilecek.