Zafer Partisi İl Başkanı E.Albay Mevlüt Tekdemir, milletvekili aday adaylığı başvurusu nedeniyle görevinden istifa etti. Tekdemir’in yerine İl Başkanı Ahmet Öztürk atandı.

Afyonkarahisar Zafer Partisi kurucu İl Başkanı E.Albay Mevlüt Tekdemir, milletvekili aday adaylığı başvuru nedeniyle görevinden istifa etti. Tekdemir’in yerine Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk yeni il Başkanı olarak atandı.

ÜLKEMİN ACİLEN LİYAKETLE YENİDEN AYAĞA KALKMASI GEREKİYOR

Milletvekili aday adayı Mevlüt Tekdemir şunları söyledi:

“Kurucu il başkanlığını 9 aydır sürdürdüğüm bu ulvi görevi milletvekili aday adaylığım için bugün bırakmış durumdayım. Şuan yangın yerine dönen güzel ülkemin acilen liyakatle yeniden ayağa kalkması adına milletvekili aday adaylığına başvurdum.

Bu toprakların kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün okulunda okumuş Türk milliyetçisi biri olarak; 36 yıllık silahlı kuvvetler görevimi Kıdemli Albay olarak tamamlarken bu süreçte; 5 sene güneydoğu terör bölgesinde, 14 sene Trakya’da Yunan sınırında, 2 sene Kıbrıs ve 6 ayda Afganistan kabilde NATO subayı olarak çalıştım. NATO hizmet madalyasına sahibim.  Aynı zamanda makine mühendisiyim ve uluslararası ilişkiler üzerine yüksek lisansım var.  Afyonun güzel topraklarının evladıyım ve 4000 yıldır TÜRK’üm. Maalesef Türk siyasetinde genelde en çok parayı veren adayların dokunulmazlık kazanmak, yüksek maaş almak adına sen ben bizim oğlan mantığında seçilmesi sonucu gördük ki; şuan ülkeye 13 milyon sığınmacı girmiş, ekonomi iflas etmek üzere, halk markete giremez, ev alamaz, üretici tarım ve hayvancılığı yapamaz duruma gelmiş. Halkımız bilmeli ki; seçtiği 6 milletvekili mecliste el kaldırarak kanun yapacak, işçinin memurun hakkı için, köylünün emeği için düzenlemeler yapacak, susuzluğa kıtlığa gittiğimiz bu yıllarda tedbir alacak ve etrafımız düşmanlarla çevrili iken ülke savunması için yasa çıkartacak. Yani vekillerin devlet yönetimi bilen insanlardan seçilmesi şart. Bu nedenle değerli hemşerilerimin çocuklarımızın geleceği, ülke bekası ve yüce Türk milletinin yaşaması adına liyakate önem vereceğine ve emaneti ehline vereceğine inancım tamdır”