Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler yaz aylarında ocak faaliyetlerimizin il ve ilçe ocaklarda devam etmektedir.

            Ülkü Ocakları olarak Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ve genel merkez yöneticilerimiz hazırladıkları yaz eğitim ve kültürel etkinlikler çerçevesin de tavsiye edilen etkinlik kapsamında  ocağımızda Halı saha maçları,santraç turnuvaları, Kuranı-Kerim dersleri  9 Işık dersleri, hızlı kitap okuma teknikleri ve  playstation yarışmaları düzenlenmektedir.

            Bunların yanın kültürel ve tarihsel yerlere gezi programları düzenlendiğini Anıtkabir ,Başbuğumuzun kabri ,müzeler,frig vadisi gezisi tarihi ve kültürel yerlere  geziler gerçekleştirdik.

            Kısaca yaz aylarını gençlerimizin dolu dolu bilinçli ve verimli bir şekilde geçirmelerine sağlamak için bir çok etkinlik ve faaliyetler düzenledik ,düzenlemeye de devam edeceğiz.

            Eğitim programlarımıza katılan genç kardeşlerimizin okullarında, bulundukları sosyal ortamlarda, çalıştıkları yerlerde, aile içinde ahlaklı, dürüst ve fikri bir altyapıyı almış örnek kişiler olması hedeflenmektedir. Bunu da mutlaka başaracağız. Çünkü bizler biliyoruz ki Muhtaç Olduğumuz Kudret Damarlarımızda ki Asil Kanda Mevcuttur" dedi.

            Ocak Başkanı  Oğuz Kağan İl ve ilçelerimizde bulunan tüm genç kardeşlerimizi Ülkü Ocaklarına bir çayımızı içmeye davet ediyoruz'' dedi.