Afyonkarahisar il U16 liginde Ege Spor kulübü Namağlup şampiyon oldu. Ege Spor Kulübü, ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek. 

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afyonkarahisar il U16 liginde Ege Spor kulübü Namağlup şampiyon oldu. Ege Spor Kulübü, ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek. 
 

Ege Spor Kulübü, 9 takımla başlayan ve çift devreli lig usulüyle oynanan Afyonkarahisar U 16 liginde 64 gol atıp 5 gol yiyerek 43 puanla ligin bitimine bir hafta kala Namağlup şampiyonluğunu ilan etTİ.

Son 6 ay içerisinde U12 Şampiyonluğu, namağlup U14 şampiyonluğunun ardından U16 şampiyonluğunuda kazana Ege Spor Kulübü Afyon altyapılarına damga vurdu.

 Kurucusu ve antrenörü Muaz Kurtay; yaptığı açıklamada "2020 yılında Pandemi sürecinde kurduğumuz kulübümüzü, pandeminin tamamen bitmesiyle başlayan resmî müsabakalarda çıtayı hep yüksekten tutarak sporcu kazanmak ve başarılı olmak için çalıştık. Her zaman ilk izlenim önemlidir anlayışıyla Afyon futbolunda çok şükür güzel bir ivme yakaladık ve bu şekilde olmaya devam edeceğiz inşallah. Kulübümüzün misyonu ve vizyonu; spor eğitim ve kültür sanatla içe içe ortamda kaliteli hocalarımız nezdinde bilimsel yöntemler eşliğinde, çağdaş üreten sorgulayan ve potansiyelini ortaya çıkaran bireyle yetiştirmek." dedi.

 

HABER MERKEZİ