Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi 23 Ocak Pazar günü Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum


Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi 23 Ocak Pazar günü Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle insanlarımızın özellikle ekonomik ve sosyal anlamda yaşadıkları sıkıntılar Ülkemizin ve Afyonkarahisarımızın Millî Görüş’e, Saadet Partisi’ne duyduğu ihtiyacı gözler önüne sermektedir.

Bu noktada İl ve İlçe teşkilatlarımızın istişareleri, Genel Merkezimizin de takdirleriyle İl Başkanlığı vazifesini 6. Olağan Kongremizle birlikte bayrağı bizden daha ileriye taşıyacağına inandığımız, güvendiğimiz, Afyonkarahisarımızın evladı, Genel Merkez Gençlik Kollarımızda Genel Başkan Yardımcısı olarak vazife alan Beytullah Karataş beye devretmiş olacağız.

Yaşanabilir Bir Afyonkarahisar için oluşturacağımız Yeni yönetimimizle birlikte önümüzdeki dönemde bütün teşkilat mensuplarımızla büyük bir gayret göstererek şehrimizin, ilçelerimizin, köylerimizin ve mahallelerimizin dertleriyle dertlenip şehrimize dokunan çalışmaları yaparak Saadet Partimizin iktidara gelmesi için çalışacağız.

Bu vesile ile Afyonkarahisar İl Başkanlığımızın 6. Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyor, 23 Ocak Pazar günü büyük bir şölen havasında gerçekleştireceğimiz kongremize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.