Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar'ın her noktasının gelişime tabi tutulması gerektiğini belirterek, "Afyonkarahisar'ı örnek bir kent haline getireceğiz. Hemşerilerimizin bizden beklentilerinin ne kadar yüksek olduğunun farkındayız" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Sahipata Mahallesi'nde TOKİ konutlarında ikamet eden hemşerileri ile bir araya geldi.



MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, kar-kış, gece gündüz demeden Afyonkarahisar'lı hemşerilerine projelerini anlatmaya devam ediyor. Afyonkarahisar'a hizmet etmek için gece-gündüz kar-kış demeden çalıştıklarını ve çalışacaklarını kaydeden Çetinkaya, "Seçim vaatlerimiz arasında hayali, ayakları yere basmayan bir projemiz yok. Bizler Afyonkarahisarımızın güzelleştirilmesi ve modern hale getirilmesi için halkımızla birlikte el ele vererek çalışacağız. Kültürün, tarihin, turizmin, ekonominin kısacası Afyonkarahisar'ın her gün bir adım daha ileri gitmesi için el birliği ile ekip çalışmasında bulunacağız. Boş vaatlerle işimiz olmadı olmayacaktır." dedi.



TEMEL ÖNCELİĞİMİZ İNSAN

Temel önceliklerinin insan olduğunu kaydeden MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, "Afyonkarahisar'lı hemşerilerimin gerek ekonomik, gerek sosyal her alanda rahat bir yaşam sürecekleri bir kent oluşturmak için göreve talibiz. Afyonkarahisar'ın Büyükşehir olması için sadece nüfus değil her noktasının gelişime tabi tutulması lazım. Kentin beklentilere cevap vermesi lazım. Bizim yani Afyonkarahisar Belediyesi'nin gayretli ve yoğun tempolu çalışmaya ihtiyacı var. Bu kapsamda Allah'ın izni Afyonkarahisarlı hemşerilerimin teveccühü ile göreve gelirsek vatandaşlarımız ve alanında uzman olan ekiplerimizle birlikte her türlü alternatifi değerlendirerek, sistemi oturtarak, ihtiyacı karşılayarak bir düzenleme yapacağız. Bu göreve talip olarak ağır bir sorumluluğun altında olacağımızın bilincindeyiz. Ama vatandaşlarımızın desteği ile Afyonkarahisar'ı örnek bir kent haline getireceğiz. Hemşerilerimizin bizden beklentilerinin ne kadar yüksek olduğunun farkındayız. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

ÇÖZÜMÜ BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ

Sahipata Mahallesi TOKİ konutları sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Fatih Çetinkaya kendisine aktarılan sorunları dinleyerek bu sorulara yine vatandaşlarla birlikte istaşere ederek çözüm yolları bulacaklarını sözlerine ekledi.