Türkiye geneli Başkanlık personeli tarafından yoğun bir katılımla gerçekleştirilen yarışmalarda Afyonkarahisar İl Müftülüğünü temsilen 3 personel final yarışmalarına katılmaya hak kazanarak Türkiye birincilik ödüllerine layık görüldü.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde her yıl “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ülke genelindeki personele yönelik düzenlemiş olduğu Hafızlık, Şiir Yazma ve Proje Yazma yarışmalarının bu seneki birincilik ödüllerini Afyonkarahisar İl Müftülüğü personeli almaya hak kazandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının her yıl “Camiler ve Din Görevlileri” haftası münasebetiyle; Başkanlık personelinin yeteneklerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak, ayrıca araştırma, planlama, uygulama ve analiz yeteneklerini geliştirmek, yürüttükleri hizmetlerin verimliliğini artırmak ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğu söz konusu yarışmalar erkek ve kadın olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Türkiye geneli Başkanlık personeli tarafından yoğun bir katılımla gerçekleştirilen yarışmalarda Afyonkarahisar İl Müftülüğünü temsilen 3 personel final yarışmalarına katılmaya hak kazanarak Türkiye birincilik ödüllerine layık görüldü. Söz konusu yarışmalarda dereceye girenler şu şekilde sıralandı:

1- Sedef TUNCA (Şuhut Emine Erdoğan Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğreticisi): Kadın Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Türkiye Birincisi

2- Asiye ERSARI (Afyonkarahisar Engelsiz Kadın Kur’an Kursu Öğreticisi): Şiir Yazma Yarışması Türkiye Birincisi

3- Mehmet PEHLİVAN (Afyonkarahisar İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı): Proje Yazma Yarışması Türkiye Birincisi