Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Taytak mesajında, “Gazilik; vatana ve millete karşılıksız, hesapsız ve bedelsiz bir sevda ile bağlanmanın cesaretle perçinlenmiş manevi halidir. Bunun yanında faziletli, inançlı ve ahlaklı duruşun aziz bir sonucu olarak hepimizin üzerinde titremesi ve saygı duyması gereken müstesna ve muazzam bir unvandır. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Tarih boyunca, gerek şehitlerimiz, gerekse de gazilerimiz üstlendikleri görevleri layıkıyla ve fazlasıyla yerine getirmişler, bu nedenle millet hayatında eşsiz bir yer edinmişlerdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, Malazgirt’te, Miryokefalon’da, Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Güneydoğu Anadolu bölgemiz başta olmak üzere 30 yılı aşkın bir süredir terör örgütlerine karşı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde de tüm Türkiye’de verilen mücadeleyi iyi anlatmalı, bu aziz vatan uğrunda gösterilen fedakârlığı öğretmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.