Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık basın toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Kahveci, Beytullah Bostancı, Ramazan Er ve Recep Yaman katıldı.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık basın toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Kahveci, Beytullah Bostancı, Ramazan Er ve Recep Yaman katıldı.


Ulusal ve yerel gündemin değerlendirildiği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Kent Konseyi’nin logosundan Atatürk siluetinin çıkarılmasına tepki gösterdi.

Başkan Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için bizim düşüncemiz net ve kırmızı çizgimiz bellidir. Afyonkarahisar’da zaferin kazanıldığı topraklarda Atatürk siluetinin kent konseyinin logosunda bulunması demekki birilerini rahatsız etmiştir. Bizim esefle üzüldüğümüz nokta buranın başkanlığını yapan Şemsettin Bey’in eğitim camiasından emekli olmasıdır. Eğitim camiasından birinin böyle bir davranış sergilemesi düşündürürcüdür. Ama ne niyetle yaptığını bilmiyoruz. Bunlara katlanamayacaksa orada durmasının hiç bir gereği yok. Bence kent konseyinin başında olması gerekenlerin şehir plancısı, mimar, inşaat mühendisleri olmalıdır. Atatürk’ü anlatan böyle bir öğretmenimizden bunu beklemezdim. Belediye başkanımız Mehmet Zeybek’in de haberinin olmadığını söylemiş. Mehmet Bey bu konularda net bir insan. Öyle diyorsa bu böyledir. Afyon’un güzellikler üzerinden anılması gerekirken logo üzerinden anılması hiç doğru olmadı. Atatürk’ü unutmayacağız, unutturmayacağız. Bizim düşüncemiz nettir”

 
“Spor alanında marka kent olma adına önemli adımlar atıldı”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun evsahipliğinde  Ankara’da gerçekleştirilen toplantıyı da değerlendiren Başkan Kocacan, “Bu hafta başında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun evsahipliğinde  Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Milletvekilleri, Belediye Başkanlarının ve STK temsilcilerinin katılımıyla Ankara’da  “Gençlik ve Spor Yatırımları” protokol töreni katıldık. Programda Cumhur İttifakı ortağı olarak MHP İl Başkanı olarak şahsım ve milletvekilimiz Mehmet Taytak’da birer konuşma gerçekleştirdik.  Programa katılım sağlayan MHP’li Belediyelerimiz talepleri doğrultusunda spor alanında önemli yatırımlar alarak protokol imzaladılar. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na verdiği desteklerden dolayı parti adına kendisine ve bakanlığına teşekkür ediyorum. Afyonkarahsar ilimiz tarihiyle, termaliyle ve son olarak gastronomi alanındaki çalışmalardan sonra spor alanında da marka şehir olma yolunda önemli bir adım atılmıştır. Programda milli takımımızın Afyonkarahisar’da kamp yapması konusunda taleplerimizi ilettik.  Verimli ve büyük kazanımları olan bir protokol töreni gerçekleştirdik”

“Valimiz Gökmen Çiçek ilimiz için bir şans”

Vali Gökmen Çiçek’in ilimiz için bir şans olduğunu söyleyen Başkan Kocacan, “Valimiz Gökmen Çiçek İlimizin tanıtımı noktasında önemli çalışmalar yapmaktadır ve yapmaya devam etmektedir. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak sayın valimizin her zaman yanındayız. İhsaniye ilçemizin ayazini bölgesinde yapmış olduğu çalışmalar sayesinde o bölgemiz hareketlenmeye başladı.  Dün de ayazini ve emre gölü bölgesinde balonlar uçmaya başladı. bundan 10 sene önce burada balon uçacak denilseydi hiç kimse inanmazdı. Geleceğin kapodakyası inşallah bu bölge de inşa edilecek. Bu arada turizmin canlanmasında birçok kişi istihdam sağlayacak ve o bölge yaşayan vatandaşlarımız ekonomik olarak güçlenecektir. O bölgede bulunan MHP’li  Döğer ve Kayıhan belediye başkanlarımızda valiliğimiz öncülüğünde elinden gelen destekleri vermektedirler. İlimiz tanıtımı için güzel bir çalışma oluyor. Bizim derdimiz Afyonkarahisar’dır”