İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak hafta sonu programına 5 mahalle mitingi, esnaf ziyaretleri, köy gezilerini sığdırdı. Koçak, “Biz bu mahallelerin çocuklarıyız. Uzak olanlar anlatsın size kendisini. Bu mahallelerde ayak izi olmayanlar anlatsın. Bizim ayak izimizde var,yüzünüze bakacak yüzümüzde var Allah’ın izniyle” dedi.



Yenice, Çakır, Ertuğrulgazi, Battalgazi ve SahipataMahalleri’nde vatandaşlarla buluşan Koçak, sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu. Kanuna göre gizli oy açık tasnif yapıldığını hatırlatan Koçak, vatandaşlaraoyların sayımı sırasında sandıklarının başında bulunmalarını ve oylarına sahip çıkmalarını istedi.

Koçak ilk olarak Yenice Mahallesi’nde konuştu. Koçak, “31 Mart seçimlerinin Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diliyorum. Hiçkimseyle kavga etmeden, kimseyi kırmadan Mevlana’ya Yunus’a yakışır şekilde pırıl pırıl bir seçim süreci geçiriyoruz.Herkes bizimle uğraşsın hiç önemli değil. Biz bu millete hizmet için geliyoruz. Bizim derdimiz siyaset yapmak değil, bizim derdimiz işsiz çocuklarımıza iş imkanı sağlayacak yeni bir belediyecilik anlayışını Afyonkarahisarımızda inşa etmek. Mahallelerimizi parklarıyla, bahçeleriyle yaşanabilir bir mahalle haline getirmek. Mahallelerimizdeki imar sorunlarını tamamen çözmek, insanlarımızın önünü açmak bizim hedefimiz. Bizim tek davamız millete hizmet davası” ifadelerini kullandı.

Ardından İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya’nın doğup büyüdüğü mahalle olan Çakır Mahallesi sakinleri ile buluşan Koçak, “Biz belediye başkanı olarak değil, şehir emini olarak geliyoruz. Bütün milletin emanetini teslim edeceği bir evladı olarak geliyoruz Allah’ın izniyle. Bundan sonra devir Afyonkarahisar devri. Yapacağımız belediyecilik hizmetleriyle bütün Türkiye Afyonkarahisar’ı konuşacak” dedi.

Mahallelerin bütün ihtiyaçlarını bilerek geldiğini söyleyen Koçak, “Biz her konuya çalışarak geldik. Bizde girişi olup ta çıkışı olmayan yol olmaz. Ben bütün imar düzenlemelerini yapacağım. Sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda her hizmeti teker teker gerçekleştireceğim” şeklinde konuştu.

Koçak hükümetsiz hizmet olmaz söylemlerine de cevap verdi. Koçak konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı; “Bizim oylar çok yükseldiği için, milletin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Mahmut’a oy vereceksiniz ama hükümetsiz olmaz deyip, halkın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Evladıyla milletin buluşmasını engellemeye çalışıyorlar. Ama böyle bir şey olamaz. Bizim hiç kimseyle problemimiz yok. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan itibaren de biz 6 tane milletvekiliyle Afyonkarahisar’ın belediye başkanı olarak çalışacağız. Sevginin, huzurun, kardeşliğin şehrini beraber kuracağız. Biz tabela için, lider için, kimsenin gönlünü kırmayız. Biz herkesi Hızır gibi görürüz. Herkesi bağrımıza basarız. Bu millete adam gibi hizmet ederiz. Bu milletin yüzünü asla eğdirmeyiz” dedi.

Ertuğrulgazi, Battalgazi ve SahipataMahalleri’ndede Mahalle sakinlerine hitap eden Koçak, “Partiler bizi bölemez, ayıramaz. Hangi parti ve görüşten olursanız olun. Ben size adaletlice hizmet edeceğim. Bu duygularla insanımıza huzurlu ve mutlu bir Afyonkarahisar’ı inşa edeceğiz. Sandıklara gidiyoruz, evladımızı seçiyoruz. Sonrasında oylarımıza ve sandıklara sahip çıkıyoruz. Kanun şöyle diyor; gizli oy açık tasnif. Oy attığınız sandıkta oyun sayılmasını sizlerde takip edebiliyorsunuz. Her sandıkta 2 arkadaşım sandık başında olacak. Kimse size dışarı çıkın diyemez. Bu kanuni bir haktır. Bu defa parti yok, bu defa evlat var, bu defa adama oy vermek var Allah’ın izniyle” şeklinde bildirdi.