Afyonkarahisar Basın Enformasyon İl Müdürü Şerife Münire Burcu, önce ölmek üzere olan köpek yavrusuna, sonra yaşlı Ayşe Teyze’ye sahip çıktı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Basın Enformasyon İl Müdürü Şerife Münire Burcu, önce ölmek üzere olan köpek yavrusuna, sonra yaşlı Ayşe Teyze’ye sahip çıktı.

Basın Enformasyon Müdürü olarak Afyonkarahisar’a atandığı günden bugüne kadar tüm Gazetecilerin ve insanların gönlünde taht kuran, mütevazi kişiliği ile sevgi ve saygı duyulan Müdür Şerife Münire Burcu, ölmek üzere olan köpek yavrusunu kendi cebinden verdiği para ile Veteriner’e götürdü. Tedavisi tamamlanan Köpek yavrusunu aldığı yerde birine emanet eden Müdür Burcu, daha sonra köpek yavrusunun durumunu öğrenmek için gittiğinde Ayşe Teyze ile karşılaştı. Tek başına yaşayan ve kimsesi olmayan Ayşe Teyzeye’de sahip çıktı.

Hayvanlara ve İnsanlara gösterdiği değer ile bir kez daha insanlık örneği sergileyen Müdür Burcu, Sosyal Medya hesabından paylaştığı yazı ile yürekleri dağladı.

Paylatığı yazıda;

“Hafta Sonu kızımla Erkmende geziyoruz. Uyuz Yavru bir köpeğin kaşınmaktan bacağı kanamış acı ile ulumasına sırtımı çevirip gidemedim . Hemen TEZ veterineri aradım . Birlikte geldik yavru köpeğe Uyuz iğnesi yaptı . 10 gün sonra tekrar yapılmak üzere civardaki bir yere emanet ettik . 10 gün sonra geldik köpeği ararken Ayşe Teyze ile karşılaştık . .Tevafuk işte . ..Köpeği aradığımızı anlamış . Bana da yardım et dedi. Köpeği bulduk . Ölmek üzre . Gençlik hastalığına yakalanmış . Tez Vererinerlikten İhsan beye emanet ettik . Hemen kliniğe yatırdık Boncuk’u. Süre Zorlu ve Uzun . Ben hemen Ayşe teyzeye geldim . Evine girdim. Ahhh ahh neler hissettim . Neler . Ağlamamak için zorladım ama yapamadım . Evi içler acısı . Yaşamak hemde tek başına hemde yaşlı. Zoorr çok zor . Acı tam yüreğimin orta yerinde . Ayşe teyze bundan sonra ben varım merak etme dedim . Sarıldık . Neler yapabilirim dedim . Herşeye ihtiyaç var herşeye. Üstesinden gelemem. Devlet kurumlarını aradım . Ellerinden geleni yapacaklardı . Gazeteci Mehmet Abdioğlu’nu aradım . Afyon’ da YARIM ELMA derneği var dedi. Ve İbrahim Alimoğlu tanıştım . İyilik sahibi Cennetin kapılarını aralamış muhteşem bir insan . Dernekte Herşey var . Hemen bakliyat koli , halı, yatak , soba,Koltuk takımı hazırladılar . Ayşe teyze “ hep ot yatakta yattım bana bir yatak alsanız” dedi . Herşey tamam . Fakat evin bakıma ihtiyacı vardı . Ve ben hala uğraşıyorum . Afyon’da çok güzel insanlar var biliyorum ve güveniyorum . Fotoğrafını paylaşmak istiyorum . Güzel yürekler buluşsun . Hergün uğruyorum . Beni görünce güvenin verdiği mutluluğunu görünce bende çok mutlu oluyorum . Çünü insan iyilikle beslenir . Canım ANNEM gibi yolumu bekliyor…..Devamı gelecek günlerde;



 

HABER : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )