26.05.2020 günü saat: 12.00 sıralarında Afyonkarahisar ili Hocalar İlçesi Örtülü Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve yurt dışında ikamet eden M.K., L.K. ve Ç.Y. isimli şahıslara ait evlerden hırsızlık yapıldığı tespit edilmiştir.

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

26.05.2020 günü saat: 12.00 sıralarında Afyonkarahisar ili Hocalar İlçesi Örtülü Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve yurt dışında ikamet eden M.K., L.K. ve Ç.Y. isimli şahıslara ait evlerden hırsızlık yapıldığı tespit edilmiştir. İI Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölgede yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, O.Y. isimli şüpheli şahıs yakalanmış, şüphelinin bahse konu hırsızlık olayı ile ilgili olarak alınan ifadesinde hırsızlık olayını H.K. isimli şüpheli ile birlikte gerçekleştirdikleri ve H.K.’nın çaldıkları malzemelerle birlikte Denizli İline gittiği tespit edilmiştir.



27.05.2020 tarihinde Denizli İI Jandarma Komutanlığı ile birlikte Denizli İlinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde; Honaz İlçesi Sanayi Sitesinde bulunan bir adreste (1) adet hilti, Pamukkale ilçesinde bulunan bir adreste (2) adet tost makinası, (1) adet zımpara makinası, (2) adet fön makinası, (1) adet degabaj (sunta kesme) makinası, (1) adet planya (ahşap silme) makinası, (1) adet mutfak robotu, (2) adet matkap, (18) parça matkap ucu, (2) adet plazma televizyon (1) adet lokma anahtar takımı, (1) adet plastik boru kaynak makinası ve (1) adet tartıya el konularak, bahse konu hırsızlık malzemeleri sahibine teslim edilmiştir.

O.Y. isimli şüpheli şahıs alınan ifadesinin ardından gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edilmiş olup, H.K. isimli şüpheliyi arama çalışmalarına devam edilmektedir.