Afyonkarahisar İl Genel Meclisi yarın Burhanettin Çoban başkanlığında olağanüstü toplanıyor.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi yarın Burhanettin Çoban başkanlığında olağanüstü toplanıyor.

İl Genel Meclisi'nin yarın (17 Şubat 2021 Salı) saat 10.30'da İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştireceği olağanüstü toplantının gündemi şöyle:

Açılış ve yoklama...

İlimiz İhsaniye İlçesine bağlı Ayazini Köyünde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve 2.000,00 m2 lik kısmı düğün salonu yapmak amacıyla Ayazini Köyü Muhtarlığına tahsis edilen 187 ada 164 parsel numaralı 7.845,39 m2 yüzölçümlü taşınmazın, Ayazini Köy Muhtarlığına yapılan tahsisin kaldırılması konusunun görüşülmesi.

İlimiz İhsaniye İlçesine bağlı Ayazini Köyünde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait. 187 ada 164 parsel numaralı, 7.485,39 m2 yüzölçümlü arsa vasfındaki taşınmazın, tek parça halinde veya kısmi olarak, üzerine ticari nitelikte işyerleri yapmak amacıyla yatırımcılara kiraya verilmesi konusunun görüşülmesi.

İlimiz İhsaniye İlçesine bağlı Döğer Kasabasında bulunan, mülkiyeti Hâzineye ait olan ve taşınmaz maliki İdarece Orman Genel Müdürlüğüne tahsis edilen, 11194 parsel numaralı. 74.500,00 m2 yüzölçümlü orman vasfındaki taşınmazın, "Emre gölü B tipi mesire alanı" olarak kullanılmak ve işletilmek üzere kiraya verilmesi konusunun görüşülmesi.

2021 Yılı yatırım programında bulunmayan HİS.YÜS.YAS ile yağmurlama sulamalar, damla sulamalar ile acilen çözümlenmesi gereken içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının yapılması, içme suyu sondaj kuyusu açılması, ihtiyaç duyulan inşaat malzemelerinin ve iş makinesi akaryakıtının, İl Özel İdaresi ambarlarından verilmesi, inşaatın yapımı sırasında kullanılacak malzemelerin nakilleri ile kazı işlerinde iş makinelerinin ve araçlarının kullanılması, ilgili personelin görevlendirilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

2021 yılı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü programında bulunmayan, ihtiyaç duyulan malzeme ve makinelerinin akaryakıtının İdaremiz ambarlarından verilmesi, bakım ve onarım sırasında kullanılacak malzemelerin nakillerinde ve kazı işlerinde İl Özel İdaresi iş makinelerinin, araçlarının ve ekipmanlarının kullanılması ile ilgili personelin görevlendirilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.