Afyonkarahisar’ın çehresini değiştirecek birçok projesinin olduğunu belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AFRAY, Milet Bahçeleri, Semt Polikliniği, Çocuk Üniversitesi, katlı mekanik otopark ve Jeotermal Organize Sera Bölgesi projeleriyle Afyonkarahisar’ı uçuş dönemine geçireceğine dikkat çekti.



 
31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Devrane Park’ta gerçekleştirilen organizasyona; AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Arıcı, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahanlı, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, gazeteciler ve parti üyeleri katıldı.

 

Vizyonumuz değişecek

Kahvaltı organizasyonunda ilk konuşmayı Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser Yaptı. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinen Başkan Eser, AK Parti’nin her zaman seçmenlerin karşısına büyük projelerle çıktığını ifade etti. Güzel bir seçim çalışması yürüttüklerini belirten Eser; “50 gün bir süremiz kaldı. Bizde AK Parti olarak yaklaşık bir aydır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Partimiz 2002 yılında iktidara geldiği günden beri vatandaşlarımızın için büyük projelerle seçmenlerimizin karşısına çıkmıştır. Son 15 yıldır ülkemize baktığımızda genel olarak AK Parti Belediye Başkalarının çoğunda bir olduğunu görüyoruz. Son 2 dönemde Afyonkarahisarımızda Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban tarafından güzel bir yönetim sergiledi. AK Partimiz son 2 seçimde şehrimiz için güzel projeler sundu. Bugün ile 15 yıl öncesiyle kıyasladığımızda büyük bir fark olduğunu vatandaşlarımız gayet iyi görmektedir. Son 1 yıl içinde 3 adet battı çıktının yapıldığını görürsünüz. Afyon trafiğinde az da olsa azaldığını görürsünüz. Ak parti olarak ekip olarak çalışıyoruz. Yeni dönemdeki Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek’le Afyonkarahisar’ın çehresini vizyonu değiştirecek projelerle geliyoruz. Afyon’un değişimi ve gelişimini yaparsa AK Parti yapar” dedi.

 

Sorunları çözeceğiz

AK Parti’nin sloganı olan ‘Gönül Belediyeciliği’ hakkında konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de, yerel seçimlerin Afyonkarahisar’a ve ülke geneline hayırlar getirmesini diledi. Zeybek konuşmasını şöyle sürdürdü; “27 Kasım’da AK parti grup toplantısında görev bana tevdi edildiği günden bu yana fert olarak tek tek önemli ziyaretlerde bulundum. Genel Merkezimizin aday tanıtım toplantısından sonra teşkilatımızla birlikte 1 Ocak itibariyle Afyonkarahisarımızın mahallelerini, sokaklarını, ev ziyaretlerini, esnafımızı ve sivil toplum örgütlerini dolaşmaya başladım. Yerel seçimler zor bir süreçtir. Bugüne kadar girilen yerel seçimlerin içinde en büyük ve en zorlu seçimlerdir. Yeni bir dönem bizleri bekliyor. Kazanmamız takdirde gerek hükümetimizle, gerekse teşkilatımızla uyumlu çalışarak güzel Afyonumuza değer katmak için gece gündüz çalışacağız. Mahallelerimizin sorunu sıkıntısını mahallinde çözeceğiz. Vatandaşlarımızla mahalle muhtarlarımızla istişare edeceğiz.”