Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu TBMM'deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.Görüşmede Afyonkarahisar’ın spor faaliyetleri ve yatırımları hakkında istişarelerde bulundular.





Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da makamında ziyaret ettiler. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle dolu Afyon için yapmayı planlanladıkları  yatırımları görüştüler. 





Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı ziyaret ederek,Afyon için yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Son olarak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal’ı ziyaret ederek, ilimiz ile alakalı konuları iletip, Afyonkarahisar’a yapmayı planlanan  yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.