Bir Afyonkarahisar sevdalısı, Emekli öğretmen, şair ve yazari Mürşide Oklu Ayhan, Vali  Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Mürşide Oklu Ayhan, ‘’Karahisar’ın Ardı Kararınca’’ isimli romanı ve ‘’Afyonkarahisar’ı Kucakladım Şiirlerimle‘’ isimli kitaplarını Vali Çiçek'e takdim etti.

Vali Çiçek; ’Kitapların Afyonkarahisar’ın gelenek görenek, örf ve adetlerini, tarihi, kültürünü şiirlerinize ve romanınıza yansıtarak, gelecek nesillerimize aktarmak için harika iki eser niteliğini taşıdığını söyledi ve böyle güzel eserleri Afyonkarahisar’a kazandırdığı için Mürşide Oklu Ayhan'a teşekkür etti.

Vali Çiçek, aynı zamanda Afyonhaber sitemizde de köşe yazılarıyla kültür ve edebiyat dünyasına katkı sunan Mürşide Oklu Ayhana'a "Bu kitapları, deneyimleriniz ve sohbetlerinizi Covit salgınından sonra tekrar bir araya gelerek daha geniş ortamda değerlendirip Kadın Kültür Evlerimizde de paylaşabiliriz.’’ dedi.

Mürşide Oklu Ayhan da Vali Çiçek'e‘’ Şehrimize hoş geldiniz’’ diyerek, çok kısa sürede Frig Vadisinden, Kadın Kültür Evlerine kadar harika işler yaptığını" dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi ve "İyi ki bizim Valimizsiniz’’ dedi.