Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, “81 ilde yürütülen” Merkezim Her Yerde, Gençlerin İyilik ağacı” adlı projeler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından ilimizde yürütülüyor.

Projeler kapsamında İscehisar İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulu ve Hacı Süleyman Selek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenciler ile 26.04.2019 tarihinde gün boyunca çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Gençlik liderleri tarafından her iki okulda Gençlik kampları, Kudüs sunumları, Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetler ve bakanlığımızın diğer projeleri hakkında öğretmemelere ve öğrencilerine sunumlar yapıldı. Gençlik Merkezi Resim eğitmeni ve güzel sanatlar kulübünde yer alan gençler okulların duvarlarına ve bahçesine sanatsal çalışmalar gerçekleştirdiler. Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından öğrenciler ile palyaço etkinliği, yüz boyama, müzik dinletileri, zekâ oyunları, matrak gibi çeşitli eğitici faaliyetler yapıldı. Genç dönüşüm kapsamında ÖSYM sınavlarında toplanan kalemler be bakanlığın tişörtleri öğrencilere hediye dildi. Faaliyet sonrası okul yönetimi ve öğretmenleri gönüllülere teşekkür etmişlerdir. Yapılan faaliyet ile gençlerimiz ile eğlenceli ve eğitici bir gün geçirilmiştir. Böylece ayın gönüllülük hareketi İscehisar İlçesindeki gençlerimize de ulaşmıştır.

Faaliyette yer alan Gençlik Merkezi eğiticilerimize, gönüllü gençlere ve faaliyeti organize eden okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ederiz. Proje kapsamında gönüllü olmak isteyen gençlerimiz ve okullarında projenin uygulanmasını talep eden öğretmen ve idarecilerimiz Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile iletişime geçebilirler.