Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

 

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, “81 ilde yürütülen” Merkezim Her Yerde, Gençlerin İyilik ağacı” adlı projeler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından ilimizde yürütülüyor.

Projeler kapsamında Çay İlçesi İnli köyü İlkokulunda 08.05.2019 tarihinde gün boyunca çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Gençlik liderleri, gönüllü gençleri tarafından öğrenciler ile palyaço etkinliği, yüz boyama, müzik dinletileri, zekâ oyunları, uçurtma, çuval yarışı, balon taşıma, su doldurma yarışı, gibi çeşitli eğitici faaliyetler yapıldı. Aynı zamanda gönüllüler tarafından çocuklara hijyen eğitimleri verildi. Ramazan nedeniyle hayırseverlerin dağıttığı gıda paketlerinin dağıtımında, kırtasiye ve kitap dağıtımında yer alan gönüllü gençlerimiz görev aldılar. Öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Çay Halk Eğitim Merkezi Müdürü yapılan programa katılmışlardır. Yapılan faaliyet ile gençlerimiz ile çocuklarımız eğlenceli ve eğitici bir gün geçirdiler. Böylece ayın gönüllülük hareketi Çay ilçesinin İnli köyündeki çocuklarımıza da ulaşmıştır.

Faaliyette yer alan Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimize ve faaliyeti organize eden okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ederiz. Proje kapsamında gönüllü olmak isteyen gençlerimiz ve okullarında projenin uygulanmasını talep eden öğretmen ve idarecilerimiz Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile iletişime geçebilirler.