AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİNDE YEŞİL MASA

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi ile işbirliği içinde bağımlılıklarla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Bağımlılıklarla mücadele konusunda koruyucu ve önleyici çalışmalara olan ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır. Bağımlılıklara karşı kurumlar arası işbirliği ile yerelin ihtiyaçlarının tespiti ve bu alanda çözüm önerilerinin geliştirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi gönüllüleri 1 Aralık 2018 tarihlerinde itibaren her hafta sonu iki gün boyunca Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde farkındalık çalışması gerçekleştireceklerdir.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, eğitmenleri, gönüllü gençler ve aileler bu çalışmada aktif bir şekilde yer aldılar. Gençlik Merkezi girişindeki bankoda iki gün boyunca Yeşilay bileklikleri, Yeşilay rozetleri gibi çeşitli promosyon ürünleri dağıtıldı. Aynı zamanda Gençlik liderleri odasında yeşil masa etkinliği yapılarak gençlere Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Yapılan faaliyet ile Yeşilay gönüllüsünü sayısı artırılarak, iki gün boyunca Gençlik Merkezine gelen yaklaşık 1500 kişiye ulaşıldı. Gençlik Merkezinde bağımlılıklara karşı bilinçlendirme çalışmaları sürdürülecektir. Bağımlılıklarla mücadelede aktif olarak yer almak isteyen gönüllü gençlerimizi Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile irtibata geçebilirler.